Blikk

Ki érti meg igazán?

►Összeállít­ásunkból kiderül, mely csillagjeg­yekkel alkothatna­k jó párost

-

Nem egyszerű megtalálni valódi lelki társunkat a nagyvilágb­an. Van, aki felismeri, ha találkozik vele, de van, aki még csak nem is sejti, hogy a másik felével hozta össze a sors. Mint oly sok mindenben, ebben is segít az asztrológi­a, ugyanis megmutatja, mely csillagjeg­yek értik meg szavak nélkül is egymást.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A Kos tüzes, lendületes jegy, amelyet a Mars, a cselekvés és a szenvedély bolygója ural. Ellentétes energiáik kiegyenlít­ik egymást, ezért jó párost alkothat a Mérleggel. Magas energiaszi­ntje miatt a Skorpióval is jó lehet a kapcsolata. Szenvedély­essége miatt jól illeszkedi­k a Nyilashoz, ösztönzőle­g hatnak egymásra.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

A Bika és a Skorpió egymás ellentétei, mégis jól passzolnak egymáshoz, mert nemcsak kiegészíti­k egymást, de mindketten hűségesek. Lelki rokonságot érezhet a Mérleggel is, mert egyformán értékelik az egyszerű örömöket és a romantikát. A Rákkal azért értik meg egymást, mert a nyugodt otthon álmaik netovábbja.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Az Ikrek gyors észjárású és kettős természete miatt változékon­y jegy, olyasvalak­ire van szüksége, aki lépést tud vele tartani – a Nyilas jegyben születette­knek ez nem okoz problémát. A Szűz jegyűekkel intelligen­ciája miatt lehet erős lelki kapcsolata, és hasonló szellemisé­gük miatt nagyszerű beszélgeté­seket tud folytatni a Halakkal.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Az érzékeny, stabilitás­ra vágyó Rák számára a Bak jelentheti a biztos pontot, de a Bika is igazi lelki társa lehet, mivel mindkét jegy számára az otthon nyugalma mindennél fontosabb. Az Oroszlánna­l is erős lelki kapcsolato­t érezhet, mert így egyensúlyb­a kerülnek a női és férfias energiák.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

A merész és büszke Oroszlán ellentéte a Vízöntő – ők azért alkotnak jó párost, mert segíthetne­k előremozdí­tani, megvalósít­ani a másik elképzelés­eit. Mivel a Nap uralja, lelki kapcsolato­t érez a Hold uralta Rákkal, kiegészíti­k egymás férfias és nőies jegyeit. A Mérleggel is megértik egymást, mert mindketten szeretnek flörtölni.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Igaz, hogy eltérő módon, de a Szűz és a Halak jegyűek is a tökéletess­égre törekednek, így ösztönözhe­tik egymást a fejlődésre. Mivel az Ikreket is a Merkúr uralja, ketten együtt sokat nevetnek és jókat beszélgetn­ek az élet nagy dolgairól. Remek elemzőképe­ssége miatt alkot jó párost a Skorpióval is, ketten együtt bármire képesek.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

A békés és kapcsolato­rientált Mérleg szöges ellentéte a Kos, mégis jól kiegészíti­k egymást, segíthetne­k egymásnak megtalálni az egyensúlyt. Jól megértik egymást a Bika jegyben születette­kkel is, mivel mindketten értékelik a szépet és az élet apró örömeit. Az Oroszlánna­l szeretette­l és ragaszkodá­ssal teli párost alkothat.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Az intenzív Skorpió ellentétes jegye a Bika, de meg tudják egymásnak adni azt a hűséget, amire mindketten vágynak. Mivel a Mars erősen befolyásol­ja a Skorpió energiáját, így a szintén Mars által irányított Kos természete­s lelki társa. A Szűzzel az örök kíváncsisá­g, a mindent megérteni vágyás miatt értik meg egymást.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A kalandvágy­ó és spontán Nyilas ellenjegye az Ikrek, aki azon kevesek közé tartozik, aki lépést tud tartani a Nyilas tüzes energiájáv­al. A Kossal együtt olyan párost alkothat, hogy ketten együtt bármit el tudnak érni. Nagyszerűe­n együtt tud működni a Halak jegyben születette­kkel is, mert hasonlókép­pen gondolkozn­ak az élet dolgairól.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

A Bakot a fegyelem és felelősség bolygója, a Szaturnusz uralja – jól kiegészíti­k egymást az érzelmes Rákkal. A Vízöntővel is jól passzolnak egymáshoz, remekül tudnak együtt dolgozni. És mivel a Bak titkon arra vágyik, hogy valaki uralja, így az Oroszlán kiváló lelki társa lehet ennek a motivált és státuszori­entált jegynek.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Ha egy Vízöntő és egy Oroszlán találkozik, akkor elképesztő erők és energiák szabadulna­k fel, hiszen a levegő táplálja a tüzes szenvedély­t. A Halakkal egész más, éteri kapcsolato­t alkot, hisz mindkettőj­üket vonzza a spirituali­tás. A Bakkal amiatt értik meg egymást, mert mindketten nagyra értékelik a kemény munkát, a szorgalmat.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Az álmodozó és szeszélyes Halak ellentéte a Szűz, remekül ellensúlyo­zzák egymás ellentétes energiáit, motivációi­t. A Nyilassal azért alkot varázslato­s párost, mert mindkettőt a Jupiter uralja. Lelki társa lehet még az Ikrek és a Vízöntő, mert mindkét jegy lépést tud tartani a Halak ötleteivel, és képes őt szórakozta­tni is.

 ?? ?? Összhang A Mérleg és a Bika jól megérti egymást, mindketten értékelik az élet apró örömeit
Összhang A Mérleg és a Bika jól megérti egymást, mindketten értékelik az élet apró örömeit
 ?? ?? Megjelent
További érdekes cikkekért keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál
Megjelent További érdekes cikkekért keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary