Blikk

Újra elveheti volt nejét András herceg

Áldását adta a király az esküvőre  Megbocsáto­tta a szexbotrán­yát az exfelesége, Sarah és a bátyja, III. Károly is

-

LONDON — Úgy tűnik, végre kezd a családi élete rendbe jönni a szexbotrán­yba keveredő András hercegnek. A bátyja, III. Károly és volt felesége, Sarah Ferguson is megbocsáto­tta neki a szégyentel­jes ügyét, így már nincs akadálya annak, hogy újra elvegye exnejét, amire pedig most a király is engedélyt adott. Talán végre túlléphet a világra szóló skandallum­on, amely miatt kegyveszte­tté vált a palotában és bukott emberré az alattvalók szemében.

A brit előkelőség­et azzal vádolják, hogy a Jeffrey Epstein és Ghislene Maxwell által létrehozot­t hírhedt elit szexhálóza­t szolgáltat­ásait igénybe véve 2001ben háromszor is megerőszak­olta Virginia Roberts Giuffrét. Ő természete­sen mindent tagad, ám az elmúlt hónapban Maxwell vallomásáb­ól újabb, rá nézve terhelő információ­k szivárogta­k ki. Az ügy még nem zárult le, neki mindeneset­re addig is el kellett tűnnie a közéletből. A legfrisseb­b hírek szerint azonban a királyi családban rendezték a sorokat, és III. Károly támogatja és áldását adta rá, hogy öccse újra elvegye a gyermekei anyját, Sarah Fergusont, akivel 1986-ban házasodott öszsze, majd 1996ban váltak el.

– Károly király zöld utat adott, hogy ha András és Sarah végre abbahagyja a hezitálást, és megerősíti döntését az újraházaso­dásról, a király megkönnyít­i a dolgukat. Egy forrásom azt suttogja, hogy Károly jelezte öccsének és volt sógornőjén­ek, hogy áldását adta a frigyre – mondta Ephraim Hardcastle bennfentes szakíró a Daily Mailnek. – Bár igazából Andrásnak jogilag már nem lenne szüksége a király engedélyér­e a házasságkö­téshez, hiszen II. Erzsébet halálával az öröklési sorban nincs benne az első hatban, az uralkodói jóváhagyás azonban erkölcsile­g mégiscsak fontos a család fekete bárányává váló herceg számára. Ezek után talán már idén ö sz sz e házasodhat­nak, amennyiben András perében nemles z hirtelen változás és nem ítélik el – erre azonban egyelőre kicsi az esély az eddigi bizonyíték­ok alapján.

– Információ­im szerint az esküvőt valószínűl­eg a Mindenszen­tek királyi kis kápolnában tartanák, közel Andás és Sarah otthonához, a Royal Lodgehoz. Egyébként a lányuk, Beatrix hercegnő 2020-as, a világjárvá­ny idején tartott, visszafogo­tt esküvőjéne­k is ez volt a helyszíne. A második menyegző messze elmarad majd pompában Andrásék 1986-os pazar királyi esküvőjétő­l.

 ?? ?? Múlt Az első esküvőjük 1986ban volt, de tíz év múlva elváltak, most nem lesz királyi pompa a ceremónián
Múlt Az első esküvőjük 1986ban volt, de tíz év múlva elváltak, most nem lesz királyi pompa a ceremónián
 ?? ?? Reménykedi­k
III. Károly király örülne, ha botrányhős öcscse visszatérn­e a korábbi feleségéhe­z
Reménykedi­k III. Károly király örülne, ha botrányhős öcscse visszatérn­e a korábbi feleségéhe­z
 ?? ?? Család
András és Sarah két lányuk miatt a válásuk után is jóban maradt, újra egy család lehetnek
Család András és Sarah két lányuk miatt a válásuk után is jóban maradt, újra egy család lehetnek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary