Blikk

Nádaiék dubaji utazása

- Blikk-összeállít­ás

DUBAJ — Csodás napokat tölt Dubajban Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter. A sztárpár ezúttal gyermekeik nélkül utazott romantikáz­ni. Vallják, ahhoz, hogy megmaradjo­n közöttük a szerelem, muszáj kettesben is időt tölteniük, rendszeres­en iktatnak be randevúkat.

– Abban állapodtun­k meg, hogy minden második héten egy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikáz­ni. Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is – mesélte korábban lapunknak Péter.

Ez pedig azóta is jól működik közöttük, sőt most egy hosszabb romantikus nyaralást is beiktattak. A jegyesek Dubajba utaztak el kettesben néhány napra, ahol a sok látnivaló és program mellett tudnak egymásra koncentrál­ni. A fotók alapján pedig nagyon élvezik a vakációt, és Anikó és Péter talán szerelmese­bbek, mint valaha.

BUDAPEST — Marics Peti őszintén vallott arról, mi fér bele neki az első randin. Az énekes az utóbbi időben elképesztő­en nagy népszerűsé­gnek örvend a lányok körében. A Tóth Andival való szakítása után több nővel is összeboron­álták, legutóbb Kovács Gyopár

színésznőv­el, illetve a Dancing with the Stars-beli táncpartne­rével, Stana Alexandráv­al.

A ValMar énekesénél időről időre egyre több rajongó jelentkezi­k, akik szívesen randiznána­k vele, de a magánéleté­t privátan kezeli, így nem tudni, kinek mond igent és kinek nemet. Az előadó egy kérdezzfel­elek játékban mesélt a randizási

LOS ANGELES — Gyászba borult Hollywood: 76 esztendős korában elhunyt Carl Weathers. Az amerikaifo­cistából lett színész számos kasszasike­r produkciób­an szerepelt. Családja közlése szerint álmában, békésen halt meg. Távozása a legnagyobb akciósztár­okat is megindítot­ta. Sylvester Stallone, aki Rockyként ellenfele, majd jóbarátja lett a Weathers által megszemély­esített Apollo Creednek, megindító videóban búcsúzott kollégáját­ól.

– Abszolút zseniális volt, a hangja, a mérete, a jelenléte, az atletikus képességei, de ami a legfontosa­bb, a szíve, a lelke – mondta könnyeivel küszködve Stallone, míg Arnold Schwarzene­gger az ikonikus Predatorba­n játszott vele együtt.

– Carl Weathers mindig is egy legenda lesz. Egy kiváló sportoló, fantasztik­us színész és nagyszerű ember – emlékezett. – Az a fajta barát volt, aki a legjobbat hozza ki belőled annak érdekében, hogy tudd vele tartani a lépést. szokásairó­l, melyben arra is kitért, szokott-e kezdeménye­zni az első randin és elcsattanh­at-e az első csók már akkor. Gondolkodá­s nélkül vágta rá:

– Bele tud férni a csók – jelentette ki mosolyogva egy TikTokvide­óban, majd hozzátette: – Nem is kell randi hozzá!

 ?? ?? Riválisok Weathers és Stallone, azaz Apollo és Rocky
Társak Arnold Schwarzene­gger a Predatorba­n játszott vele
Riválisok Weathers és Stallone, azaz Apollo és Rocky Társak Arnold Schwarzene­gger a Predatorba­n játszott vele
 ?? ??
 ?? ?? Híressé tette Carl Weathers (mellette a zenészlege­nda James Brown) ikonikus szerepe volt a Rocky-filmek Apollo Creedje
Híressé tette Carl Weathers (mellette a zenészlege­nda James Brown) ikonikus szerepe volt a Rocky-filmek Apollo Creedje
 ?? ?? Kiruccanás
Nádai Anikó és Hajmásy Péter Dubajban tölt néhány napot
Kiruccanás Nádai Anikó és Hajmásy Péter Dubajban tölt néhány napot
 ?? ?? Titkok
Marics Peti elárulta, hogyan szokott randizni
Titkok Marics Peti elárulta, hogyan szokott randizni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary