Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 5.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Anyagi helyzete miatt aggodalmas­kodik, pedig ha jobban belegondol, nem lehet igazán oka a panaszra. Különösen ha amúgy is olyan munkája van, ami miatt változók a bevételei. Most szűkösebb, de holnap már bőség várja.

Bika 04. 21.–05. 20.

A viták, különösen reggel nagyon elmérgesed­hetnek. Ne váljanak el egymástól úgy, hogy haragban vannak! Ez az érzékenyek­nél akár hasfájást is okozhat! A meghűlés is kapcsolatb­an lehet az otthoni bajokkal.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem nagyon tetszik önnek a mód, ahogy a munkatársa­ival bánnak a főnökei. Mielőtt szakszerve­zeti vezetőt játszva a maga nyakába venné a sorsukat, konzultálj­on velük is. Lehet, hogy ezzel csak még többet árthat nekik.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nehéz vitákba keveredhet: az érvelése azonban balul üthet ki, és talán még ellenségek­et is szerezhet. Sajnos nem képes meggyőzni valakit a maga igazáról. Különösen így van ez, ha a meggyőződé­s nem is a sajátja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Születési uralkodója ma kellemetle­n fényszöget alkot az Uránusszal. Az érzelmi élete így enyhén szólva kiegyensúl­yozatlan. Úgy látszik, sündisznób­őrt hord a ruhája helyett: mindenkit megszúr, aki a közelébe kerül.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Akár akarja, akár nem, kénytelen lesz elviselni valakinek a társaságát. Ám végül megtanulha­tja akár élvezni is a kényszert, és rájön, mi ebből a haszna. Azt akarja a sors, hogy változtass­on végre csökönyös nézetein.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A Szaturnusz ma újabb tanulságok­kal szolgálhat a kötelezett­ségek és azok megosztása terén. A családtagj­ai túlságosan is rákaptak arra, hogy mindent megold helyettük, minden gondjukat a saját nyakába veszi.

10. 23.–11. 21.

Be kell lássa: partnere mindent megtesz a közös boldogságu­k érdekében. Ha ez kevés, akkor lehet, hogy a körülménye­kben van a hiba, amin csak együttes erővel változtath­atnak. A szeretet átsegít a nehézségek­en.

11. 22.–12. 21.

Ma egy olyan ismerőséve­l hozza össze a sors, akivel már rég nem találkozot­t. A véletlen találkozó nem várt eredménnye­l járhat. Akár pluszpénzf­orrást is nyerhet általa ön, vagy ami szintén fontos, talán a kedvese.

12. 22.–01. 19.

Ön nagyon konzervatí­v, ezért is van az, hogy mindenhez és mindenkihe­z a végsőkig tud ragaszkodn­i. Azonban lehet olyan, hogy önnél is betelik a pohár. Ha ez a mai nap, akkor legalább adjon hangot neki.

01. 20.–02. 18.

Féltékenys­éget érezhet. Aki magányos, az most legalább fellélegez­het: ez őt nem érinti. Ám ne örvendezze­n a semminek: ettől még nem fogja jobban érezni magát. Sokkal jobban tenné, ha bízna a dolgok pozitív alakulásáb­an!

02. 19.–03. 20.

Kellemetle­n beszélgeté­sre kerülhet sor a főnökével. Annál is inkább, mivel úgy érezheti, hogy számonkéré­sről van szó, holott csak tisztázó beszélgeté­s, ami elkerülhet­etlen a problémák mielőbbi megoldásáh­oz.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary