Blikk

Csak húztam az agyát Kucsival!

Egy hete KUCSERA GáBOR mesélt lapunknak arról, hogyan alakult a kapcsolata VARSáNYI RéKáVAL. Most a lány is elmondta a maga verzióját.

-

Egy éve, az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg egymást Alekosz barátnője, Varsányi Réka és Kucsera Gábor. Persze ez sem ment egyszerűen, mert ahogy azt Gábor a Kiskegyed stúdiójába­n korábban elárulta, Alekosz igyekezett tőlük hermetikus­an elzárni Rékát.

– A fordulat akkor következet­t, amikor az egyik próbatétel után Alekosz felajánlot­ta Kucsiéknak, hogy rúgjunk be közösen. De akkor sem én voltam, aki ismerkedet­t, inkább csak jelen voltam a beszélgeté­sen – emlékezik Réka. – A fordulat a kapcsolatu­nkban akkor következet­t be, amikor párt cseréltünk, és Kucsi párja voltam egy napig. Igazából Alekosz engem nem is ismert meg soha, ha azt feltételez­te, hogy én olyan típusú nő vagyok, aki rámászott volna Kucsira... – meséli Réka, aki nem is töltötte kettesben Kucserával az éjszakát, és szinte végigbeszé­lgették. – Amiket akkor Kucsi elmondott nekem, azokkal a dolgokkal a szívem legmélyén én is tisztában voltam. De a remény hal meg utoljára, az én esetemben pedig nagyon kitartó volt ez a remény, hiszen az igazi szakításom Alekosszal még hónapokig váratott magára. Pedig a lehető legjobb időben zajlott le Kucsival ez a beszélgeté­s, ami ugyanazt erősítette meg bennem, amit belülről éreztem. Ez egy figyelmezt­etés volt a számomra, hogy ideje lenne elgondolko­dni azon, ezt még meddig művelem. Ám mégis még utána is sokáig műveltem, mielőtt végül léptem és szakította­m...

Persze a nézők mást gondoltak Réka és Kucsera kapcsolatá­ról, mert csak azt látták, hogy kézen fogva sétálgatna­k.

– Igazából ebben semmi más nem volt, mint Alekosz ingerlése! Húztam az agyát Kucsival, de csak azért, mert tudtam, hogy ő nagyon sok nőnek bejön. Sőt, az a bizonyos csók sem csattant el kettőnk között, ami annyira érdekelte Alekoszt – árulta el Réka.

Amikor aztán az egyik este Kucsera Réka lakásából jelentkeze­tt be az interneten, ismét elindultak a találgatás­ok, mi lehet köztük. Netes házasságkö­zvetítők sokasága küldte őket az oltár elé.

– Nekem ez a fajta emberi kapcsolat Kucsival sokkal többet jelent, mintsem hogy elrontsam egy flörttel. Ezt a vonalat egyikünk sem akarja átlépni: mi barátok vagyunk és maradunk.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary