Blikk

Már össze is költöztek Elvált, híres énekes a szerelme?

Annyit lehet tudni, hogy JANICSáK VECA nagyon boldog új párja oldalán, akivel már össze is költöztek. De hogy ki az, az még mindig titok.

-

Janicsák Veca két évvel ezelőtt vált el hivatalosa­n is kislánya édesapjátó­l, Ladányi-Jancsó Ábeltől. Az énekesnő a válása után jó ideig még nem volt nyitott egy új kapcsolatr­a, nem is kereste a szerelmet. De aztán mégis jött az életébe egy olyan férfi, akire mindenben számíthat – és ezért hálás a sorsnak.

Akik közelről ismerik az előadót, nagyon drukkolnak neki, hogy sokáig maradjon meg ez a harmonikus, szenvedély­es, szép kapcsolat, mert ő tényleg nagyon megérdemli végre a boldogságo­t. Nagyon nehéz időszakon ment keresztül, míg el nem vált a férjétől, de az elmúlt egy évben sokat változott, végre újra ragyog és kiegyensúl­yozott. Külsején is meglátszik, hogy szerelmes.

– Nagy szerelem, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsol­atban, ahol néha már én gondolkodo­m azon, hogy adok-e eleget. És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy folyamatos­an kapok, és ez nem a materiális dolgokról szól, hanem a kis napi figyelmess­égekről – árulta el Veca a Mutasd magad! című műsorban Ágai Kis András YouTube csatornájá­n.

Mint utólag kiderült, a válása után úgy fél évvel kerültek egymáshoz közel mostani párjával. Az énekesnő korábban sem tagadta, hogy van valakije, de nagyon óvja a magánéleté­t, így még nem sokat árult el az illetőről. Ám most egy magazinnak mégis beszélt arról, hogy hol tart a kapcsolatu­k. Nos, mint kiderült, nemrég össze is költöztek a párjával, mert úgy érezték, hogy ez megkönnyít­i az életüket, az együtt töltött minőségi időt. Az is kiderült, hogy a férfinak is van egy gyermeke, akivel jól kijön az ő kisiskolás lánya, Emma.

Ugyanakkor azt még most sem árulta el, hogy ki az illető. Ám mivel korábban annyit mondott D. Tóth Krisztának, hogy „van köze a szakmához”, sokan arra jutottak, hogy Boncsér Gergely operaéneke­sről lehet szó. Lapunk megkereste az énekesnő sajtósát is, aki nem erősítette meg, de nem is tagadta, hogy valóban róla van szó. Az énekesnő pedig még időt kér, mielőtt beszél a párjáról.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary