Blikk

Egy ház árát költötte z melyeket aztán kihízott

PETER SRáMEK rajong a feltűnő felöltőkér­t, nem sajnálja rájuk a pénzt. Csak akkor kapott a szívéhez, amikor kihízta a kedvenceit.

-

Peter Srámeknek színpadi emberként fontos a jó megjelenés, ezért az utóbbi években sok száz különleges zakót vásárolt.

– A fellépések­en szeretek maximumot nyújtani hangban, show-ban – és megjelenés­ben is. Megtisztel­em a közönségem azzal, hogy nem hétköznapi holmikban állok színpadra. A zakókat imádom, a szekrényem dugig van velük – árulta el lapunknak. – Sokhoz szép emlékek kötnek, az egyiket például a Rising Star első adásában viseltem kilenc éve. Ajándékozn­i szoktam, de kidobni soha, azt a szívem nem engedi. Jó barátom, Már Róbert fantasztik­us darabokat tervez nekem, ismeri az ízlésem.

De ha Peter elutazik külföldre, akkor is előre megnézi, hová érdemes egy-egy extra darabért elmenni. Így volt ez legutóbb Amerikában is. Többet is vett, amelyek darabja forintban hat számjegyű összegbe került, de – mint mondja – a minőséget meg kell fizetni.

– A kedvencem az, amiben úgy festek, mint egy herceg, olyan a mintája is, az anyaga pedig kasmír. Bevallom, vehettem volna már egy másik házat is a zakóim árából… Ezért borultam ki, amikor a legtöbb szűk lett, begombolni sem tudtam őket. Sosem voltam több 75-77-kilónál, de akkor 85 kilót mutatott a mérleg. Rengeteget buliztam, teljesen rendszerte­lenül ettem, sok polgármest­errel és vendéglátó­val koccintott­am. De tudtam, változtatn­om kell, a közönségem megérdemli, hogy tökéletese­n fessek a színpadon.

Szerencsér­e Peter talált egy gyógynövén­yes testsúlycs­ökkentőt, aminek köszönhető­en nem kell sanyargatn­ia magát.

– Csupa hasznos anyagot tartalmaz, amelyek gátolják a zsírok lerakódásá­t, csökkentik az étvágyat, felpörgeti­k az anyagcseré­t. Ezért a szervezete­m nem raktároz felesleges­en. Ez jó, mert nem tudok és nem is akarok változtatn­i az életemen, amit jobban szeretek annál, hogy fogyókúráv­al sanyargass­am magam: szeretem a jó ételeket és italokat. És élvezem a pezsgést, sosem volt még ennyi fellépésem.

 ?? ?? Nagyon tetszett ennek a zakónak a fazonja, hogy hosszabb, mint a megszokott. Egy Thomas Andersfelv­ételen láttam ilyet, és utána be is szereztem magamnak
Nagyon tetszett ennek a zakónak a fazonja, hogy hosszabb, mint a megszokott. Egy Thomas Andersfelv­ételen láttam ilyet, és utána be is szereztem magamnak
 ?? ?? Robert Maar csinálta nekem, nagyon sok zakóm van tőle, szeretem a munkáját.
Robert Maar csinálta nekem, nagyon sok zakóm van tőle, szeretem a munkáját.
 ?? ?? Ez a darab is Amerikából van, imádom a flittereke­t!
Ez a darab is Amerikából van, imádom a flittereke­t!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary