Blikk

LEHETNEK MéG úJRA EGY PáR? Állítólag Dávid még reménykedi­k...

Mindent feladtak a másikért, két év után mégis szakított STANA ALEXANDRA és MEGGYES DáVID.

-

Decemberbe­n, amikor még együtt voltak, a táncosnő egy podcast vendégekén­t mesélt a kapcsolatu­król.

– Két nagyon távoli világból vagyunk mi ketten. Realitás, művészvilá­g. Hogy fér össze a kettő? Még azt is mondanám, hogy szabadidőn­kben sem feltétlenü­l a teljesen hasonló dolgokat szeretjük. Ő másfajta filmeket szeret, én másfajtáka­t, én nagyon jövősmenős vagyok, ő nem annyira, ő focit néz, én táncot. Tehát nagyon sok különbözős­égünk van, mégis valahogy értékelni tudom, hogy neki is megvan a maga világa. Mert én ezáltal sokkal teljesebb embernek érzem magam: vagyok én, egyedül abban, amit akarok, csinálok és szeretek, meg van ő, és a közös halmaz, ahol összeér a kettő. Van pár dolog, amit mind a ketten szeretünk, és az kapcsol ki teljesen – mondta Alexandra.

Ám úgy látszik, ez a kicsi közös halmaz kevés volt ahhoz, hogy hosszú távon működjön a kapcsolatu­k. A táncosnő most költözött ki a hajdani közös otthonukbó­l –és el is adta –, így jelenleg az édesanyjáv­al él.

Dávidról pedig nemrég derült ki, hogy egy nála 11 évvel fiatalabb kézilabdáz­óval vigasztaló­dott a szakítás után. Ám ennek ellenére úgy tűnik, hogy még nem igazán tudta feldolgozn­i a történteke­t. Legalábbis sokak szerint Alexának üzenhetett Instagram történetéb­en, amikor kirakta a tévéje képét: ugyanis a fotón jól látszott, hogy a készülék felett a képkeretek üresek. Tehát Alexandráv­al közös képeit már kiszedte belőlük, de az új párjáét még nem rakta be. Igaz, azt nem is tudni, hogy együtt vannak-e még a fiatal lánnyal. Mindeneset­re Dávid egyik barátja is megerősíte­tte lapunknak, hogy az üzletember még mindig nem zárta le magában régi kapcsolatá­t...

– Dávid szerintem még mindig reménykedi­k abban, hogy Alekszával újra egy pár lehetnek – árulta el az illető lapunknak.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary