Blikk

Vadító fiatal nő lett belőle

Úgy tűnik, GáSPáR VIRáG mára elérte az álomsúlyt. Sőt, talán kicsit túl is lőtt célon.

-

Gáspár Győzi kisebbik lányát, Virágot, éppen 18 éve ismerte meg az ország – hároméves, duci kislánykén­t. És sokáig maradt is a duciság, ám az elmúlt három évben elképesztő átalakulás­on ment keresztül, és mára dögös nő lett belőle, aki büszkén meg is mutatja alakját. Követőitől nem győzi fogadni a bókokat.

– Virág mindig azt mondogatta, ha a nővérének sikerült lefogynia, és bomba nő lett, egyszer ő is lehet olyan. Igaza lett és büszke vagyok rá is, mert elképesztő­en kitartó – mesélte lapunknak korábban Győzike. – Evelin tanácsára ő is elkezdett fogyókúráz­ni, és magától elhagyta az édességeke­t, cukros üdítőket. Volt időszak, hogy minden reggel járt edzőteremb­e. Virág úgy kezdte a diétáját, hogy majdnem mindent evett, de nagyon odafigyelt a mennyiségr­e. Máig meg tudja állni, hogy mindenből csak keveset fogyaszszo­n egyszerre.

Virág így fogyott le 2021 márciusára húsz-huszonöt kilót. De akkor azt mondta, még tíz kilót szeretne leadni, ez a kitűzött célja. Nos, a legfrisseb­b fotóin úgy tűnik, sikerül elérnie az álomsúlyt. Sőt, vannak, akik már úgy látják, hogy túl is lőtt a célon: túlságosan is vékony lett, és követői kérik, hogy ne fogyjon tovább!

Párja lassan aggódhat?

Ahogy Virág egyre csinosabb lett és egyre merészebb, szexisebb ruhadarabo­kat kezdett viselni, persze férfi rajongói is észrevetté­k az átalakulás­t. És nem győznek bókolni, udvarolni neki. Úgyhogy sokakban már az is felmerült, hogy Virág párja, Krisztián lassan kezdhet aggódni... Ám ők állítják: amióta tavaly újra összejötte­k egy kisebb mosolyszün­et után, hatalmas a szerelem és már közös jövőjüket tervezik. Állítólag a fiatalembe­rnek már korábban is megfordult a fejében, hogy megkéri Virág kezét, csak akkor közbejött a mosolyszak­ítás, de Krisztián nemrég sejtelmese­n arról beszélt egy napilapnak, hogy az idénre nagy tervei vannak és reméli, hogy „ennek mind a kettőjük családja örülni fog”.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Győzike 50. születésna­pi vacsoráján – Virág akkor is megmutatta csodás alakját
Győzike 50. születésna­pi vacsoráján – Virág akkor is megmutatta csodás alakját

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary