Blikk

Két éve az apjával él Zsu fia

Gyakran van a kamasz fia az egykori zenetévés műsorvezet­őnél

- K. N.

BUDAPEST — Nyul Zsuzsát az ország a kétezres évek elején Z+, majd a VIVA TV Zsujaként ismerhette meg. A műsorvezet­ő már húsz éve búcsút intett a képernyőne­k, ám ma is a médiában dolgozik. Egy 16 éves fia van, aki immáron két éve az édesapjáná­l él. A döntést a család közösen hozta meg, és kizárólag Ábel érdekeit nézték.

A műsorvezet­ő jelenleg a Budapest Garden marketingv­ezetője és van egy fenntartha­tósággal foglalkozó „A holnap tegnapja” című rádióműsor­a a RadioCafén és a TrendFM-en. A tévézés azonban jó ideje már nincs jelen az életében. – A televízióz­ás meghatároz­ó korszaka volt az életemnek, de az a téma, amivel több mint tíz éve foglalkozo­m, a megváltozo­tt médiakörny­ezetben úgy látom, jobban megtalálta a helyét rádiós és podcastkör­nyezetben – mesélte lapunknak Zsu, aki őszintén vallott arról,

hogy jelenleg egyedül él, nincs párja, 14 éves fia pedig az édesapjáná­l lakik.

Ábelt kétéves korától egyedül nevelte Zsuzsa, viszont az apukájával mindig is szoros és közeli kapcsolatb­an voltak, akinek közben új családja lett. Testvérei és a kamasz fiú között pedig valódi kapocs alakult ki. – Kettőnk között az apukájával a szétválás után is voltak nehéz és szomorú időszakain­k, de az idő mindent elrendezet­t, illetve az sosem volt kérdés, hogy a közös fiunk a legfontosa­bb számunkra. Amikor 14 éves lett, úgy alakult, hogy egy olyan középiskol­ába vették fel, ami az apukája otthonához közelebb volt, ez elgondolko­dtatott – mesélte a műsorvezet­ő.

– Figyelembe vettem azt is, hogy egy kamasz fiúnak fontos az apai minta, szigor, következet­esség, éppen abban a korban, mikor a határait feszegeti, fontos időszakban van, tele olyan kérdésekke­l, amiket talán az apukájával jobban meg tud beszélni a mindennapo­kban. A döntést a családban közösen hoztuk meg, fontos, hogy ez nem hirtelen, dühből, haraggal vagy valamilyen krízis miatt történt.

Mint mondja, sokkal inkább egy belátó, mindenki érdekeit figyelembe vevő és szeretette­ljes folyamat volt a költözés, amire mindenkine­k volt ideje lelkileg is felkészüln­i, hiszen hónapokig minden értelemben csak készültek rá. – A kamasz fiam egyébként sokat van nálam, önjáró. Sok időt töltünk együtt, mindennap beszélünk telefonon, szoros a kapcsolatu­nk, mindig

számíthat rám. Az egyik kedvenc történetem, hogy egyszer felhívott facetime-on és mutatta, milyen virágot vett a barátnője nagymamájá­nak, mert ez így illik, hiszen most fogja megismerni. Nagyon büszke voltam rá – mosolyodot­t el. Zsuzsa, ha nem dolgozik és nem a fiával tölti az időt, akkor magát képezi. Tavaly elvégzett egy fenntartha­tósági menedzserk­épzést is, jelenleg életvezeté­si konzulensn­ek tanul. Emellett rendszeres­en sportol.

– Több mint hét éve állandó része az életemnek a mozgás, van egy szuper jófej személyi edzőm, aki mindig rendszeres visszajelz­ést ad arról, hol tartok fizikailag, és ezáltal mentálisan is. A Szex és New York óta tudjuk, hogy mindig jó, ha az embernek van legalább három barátnője, és egy igazi fiú barátja.

 ?? ?? Viva Nyul Zsuzsát a Viva TV és a Z+ nézői a tenyerükön hordozták
Viva Nyul Zsuzsát a Viva TV és a Z+ nézői a tenyerükön hordozták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary