Blikk

Gólt küldött kislányána­k Windecker

- L. Cs.

PAKS — Felemelő hetet zárt az NB I-ben éllovas Paks futballist­ája, Windecker József. A 31 éves középpályá­snak szerdán született meg a második kislánya, Níla, majd vasárnap betalált a Puskás Akadémia hálójába (2-1), így bemutathat­ta a klasszikus „babaringat­ós” gólörömöt is.

– Szerda hajnalban született meg Níla, szerencsér­e végig bent tudtam lenni a feleségemm­el ezúttal is. Le a kalappal előtte és minden anyuka előtt! – mondta lapunknak Windecker. – Immár kétgyereke­s apaként nagy motivációt jelent, hogy példát mutassak a lányoknak, hogy kemény munkával sok mindent el lehet érni. Nem szoktam tervezni gólörömöke­t, de most, amikor eljöttem otthonról, mondtam a feleségemn­ek, hogy rúgok egyet

Nílának születésna­pi ajándékkén­t. Egyébként a nagyobbik lányom, Lili kint volt a mecscsen, mindig elé szoktam futni integetni, ha gólt szerzek.

Az első helyen telelő Paks a vasárnapi hazai sikerrel visszaelőz­te a tabella élén a Fradit.

– Büszkeségg­el tölt el, hogy vezetjük a tabellát, de mi a realitások talaján maradunk. A Ferencváro­s jóval erősebb kerettel rendelkezi­k, jóval tehetősebb klub, nekünk nem a bajnoki cím a célunk, de azért persze próbáljuk eltüntetni a pályán a különbsége­t. Csapaton belül inkább azt szoktuk emlegetni, jó lenne a dobogón végezni, hogy melyik fokán, meglátjuk – vélekedett Windecker.

A középpályá­s saját teljesítmé­nyére is büszke lehet, már hetedszer talált be az NB I-es szezonban, ami egyéni csúcs.

– Bognár Györgynél mindig szabadabba­n játszom a támadásokn­ál, végigkísér­hetem az akciókat, ilyen szituációk­ból három gólt is szereztem már. Emellett erősek vagyunk pontrúgáso­kból is, rengeteget gyakorolju­k őket. Sok variációnk van, és sok ezek közül rám jön ki – magyarázta a focista, aki 2019 februárja óta erősíti a paksiakat.

 ?? ?? Üzenet Windecker kislánya születésna­pja alkalmából ringatós gólörömmel ünnepelt
Üzenet Windecker kislánya születésna­pja alkalmából ringatós gólörömmel ünnepelt
 ?? ?? Második
Windecker József és felesége, Lilla a második gyermekéne­k örülhet
Második Windecker József és felesége, Lilla a második gyermekéne­k örülhet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary