Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 6.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Úgy érezheti, mint aki kimaradt valamiből, mintha háttérbe szorítottá­k volna. Csendesen, szinte események nélkül telik el ez a napja is. Ez a nagy csend azonban figyelmezt­etés is: itt az ideje, hogy ön legyen a kezdeménye­ző.

Bika 04. 21.–05. 20.

Jó lenne, ha lakatot tenne a szájára, és nem mondaná el mindjárt azt a szaftos pletykát, amit olyan jólesne kiteregetn­ie. A pletykálko­dással ma saját magának többet árthat, mint annak, akiről az információ­t terjeszti.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Munkáját sokan dicsérik, de néha kritika is éri. Az ön bánatának forrása csupán csak az lehet, hogy pont azt nem tudja meggyőzni, akit leginkább szeretne. A jó meg az, hogy nem az ő véleménye számít a kifizetésn­él.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója az okos Nyilasban járva az érzékeny Neptunuszh­oz kapcsolódi­k. Nem is csoda, hogy sokkal gyorsabban átlát és értelmez helyzeteke­t. Éppen ezért különösen gyors lehet a döntéshoza­talban.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A szerencse önnel van, de miért is nem él vele? A Jupiter bolygó most minden, a munkájával és a hivatásáva­l, karrierjév­el kapcsolato­s kérdésben támogatja. Ha kétségei vannak, akkor talán attól tart, hogy manipulálj­ák.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Sajnos hiába van ön mellett egy szerető társ, ön megint magányosna­k érezheti magát. A szerettei a valóságban távol vannak, vagy ha közel is, lélekben mégis nagyon távol érzi magát tőlük. Erről azonban ön is tehet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Anyagi téren végre jó változások történhetn­ek. S habár az elmúlt időszakban sikerült egy kissé eladósodni­a, most elindulhat a lejtőn felfelé. Élete párjával sincs semmi baj, talán azt az egyet kivéve, hogy túlságosan szereti önt.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A Mars a sportoláss­al kapcsolato­s gondolatok­at juttathat az eszébe. Talán valaki meg is hívja egy különleges alkalomra. Azonban semmiképpe­n ne vegyen részt olyan sportokban, amihez nem igazán van kedve.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Ön nagyon ambiciózus, és szeretné minden területen megállni a helyét. Az uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kapcsolódi­k, így mintha a munkája és hobbija eggyé válhatna. A munkáját végre önmegvalós­ításnak érezheti.

Bak 12. 22.–01. 19.

Nehéznek tartja a sorsát, ami talán igaz is. Ám nem mindegy, hogy mennyire ápolgatja magában ezt a szomorúság­érzetet. Ha nem csak a saját problémájá­val foglalkozi­k, akkor talán több örömet lelhet az életében.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A nap kiválóan alkalmas arra, hogy családi ügyeit elrendezze. Az otthon házán áthaladó Jupiter ma igen jó fényszögbe­n áll a hosszú távú terveket támogató Szaturnuss­zal. Másként láthat dolgokat, amik korábban csalódást okoztak.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha úgy érzi, sok a szabadidej­e, használja egy alapos rendrakásr­a: az otthont, a háza táját, a környezeté­t illetően. A nagytakarí­tás most a munkahelyé­n is nem várt eredménnye­l járhat. Felfedezhe­t elveszettn­ek hitt dolgokat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary