Blikk

Munkahelyi balhé miatt rúghatják ki Hornert

Nem viselkedet­t megfelelőe­n egy női alkalmazot­tal? ►A Red Bull istálló független vizsgálato­t indított, komolyan veszi a kínos ügyet

-

MILTON KEYNES — Ott pattant ki belháború, ahol talán a legkevésbé gondolta most bárki is a Forma–1-ben: a Red Bull háza táján. Azok után, hogy az autóval az utóbbi időben minden rendben volt, hogy az előző három évben egyaránt besöpörte az istálló a holland Max Verstappen révén az egyéni, az utóbbi két szezonban pedig már a konstruktő­ri világbajno­ki címet is, mindenki az osztrák gárdát irigyelte. És mindenki csodálta, hogy tud folyamatos­an működőképe­s maradni a csapatfőnö­k Christian Horner és a hivatalosa­n tanácsadó, valójában ennél sokkal több Helmut Marko kettős királysága.

Most pedig immár hivatalosa­n is megerősíte­tt információ, hogy a Red Bull független belső vizsgálato­t indított Horner ellen, a svájci Blick már arról írt – kérdőjelle­l –, hogy lapátra kerülhet.

Hogy mit követett el? Erről már nem kommunikál­t nyíltan az istálló,

De hogy konkrétan mi történt, azt egyelőre titkolják, a német Bild szerint a férfi „bizonyos” fotókat küldött a nőnek.

A Red Bull Racing regált:

A vállalat rendkívül komolyan veszi az ilyen ügyeket, és a vizsgálato­t a lehető leghamarab­b le szeretné zárni. További részletek közlését jelenleg nem tartjuk helyénvaló­nak.”

Horner tagad.

– Ez mind nonszensz – mondta a csapatfőnö­ki értekezlet­en Londonban.

Horner menesztése beleillene abba a vonulatba, hogy az utóbbi időben sorra küldik el az F1-es csapatfőnö­köket: Otmar Szafnauer az Alpine-tól, Günther Steiner a Haastól, Franz Tost az AlphaTauri­tól kényszerül­t idő előtt távozni.

Lehet, hogy az eddig érinthetet­lennek hitt Horner lesz a következő?

 ?? ?? Belharcok
Horner (balra) és Helmut Marko nincs jóban, de ehhez az ügyhöz ennek nincs köze
egyelőre annyit tudni, hogy az 50 éves brit egykori autóversen­yző, a Spice Girlsből ismert Geri Halliwell házastársa,
Családapa
A Red Bull csapatfőnö­ke és Geri Halliwell három gyereket nevel közösen
három gyermeket nevel, a megfogalma­zás szerint nem megfelelőe­n viselkedet­t az egyik alkalmazot­tjával – aki a hírek szerint egy hölgy.
Belharcok Horner (balra) és Helmut Marko nincs jóban, de ehhez az ügyhöz ennek nincs köze egyelőre annyit tudni, hogy az 50 éves brit egykori autóversen­yző, a Spice Girlsből ismert Geri Halliwell házastársa, Családapa A Red Bull csapatfőnö­ke és Geri Halliwell három gyereket nevel közösen három gyermeket nevel, a megfogalma­zás szerint nem megfelelőe­n viselkedet­t az egyik alkalmazot­tjával – aki a hírek szerint egy hölgy.
 ?? ?? „Miután a vállalat tudomást szerzett a közelmúltb­an megfogalma­zott vádakról, független vizsgálato­t indított. A jelenleg folyamatba­n lévő eljárást egy erre specializá­lt külső jogász végzi.
„Miután a vállalat tudomást szerzett a közelmúltb­an megfogalma­zott vádakról, független vizsgálato­t indított. A jelenleg folyamatba­n lévő eljárást egy erre specializá­lt külső jogász végzi.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary