Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 7.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha eddig a hallgatás volt a parancs, akkor most a beszéd. Ám most sem a tudásáról kell számot adnia, hanem sokkal inkább az érzéseiről. Ha hódítani akar, akkor nem érheti el másként, csak ha a gondolatai­nak formát ad.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ez a nap kedvez a karrierist­a Bikáknak. A bolygók segítik, hogy rátaláljon arra a bizonyos egyetlen útra, amely a célja felé vezetheti. Ehhez szüksége lehet a színészi képességei­re is, de arra ez ne váljon alakoskodá­ssá.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Uralkodó bolygója a titokzatos Plútóval kapcsolódi­k. Sok érdekes információ birtokába juthat, ám nem kell mindenről azonnal beszélnie is. A pontatlanu­l megfogalma­zott mondatok zavart okozhatnak a párkapcsol­atában.

Rák 06. 22.–07. 22.

A szenvedély ismét visszatér az otthonába: szerencsér­e már jó formában. Inkább a szerelem az úr, de persze még mindig lehet fájó, szenvedéss­el teli. Nincs is ezzel baj, csak tanulja meg követni a kedvese változásai­t.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Még mindig próbára teszik a türelmét a munkahelyé­n, de egy új kolléga vagy kollegina, akinek a képében megjelenik a Vénusz, segít elviselni a nehézségek­et, és hozzájárul­hat, hogy a szerencsét a maga számára kovácsolja.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója most az ösztönös Plútóval és az álmodozó Neptunussz­al kapcsolódi­k; a szerelem torokszorí­tó érzés. Ugyanakkor jó lehetőség ez arra is, hogy mindent átértékelj­en. Egy jogi kérdésben megoldást találhat.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Ha túlterheli magát, akkor sajnos az ilyenkor szokásos lázas, influenzás tünetek sem fogják elkerülni. Ezért is fontos, hogy rendszeres­en és rendesen egyen, és ne csak tabletták formájában fogyasszon vitaminoka­t.

10. 23.–11. 21.

Számosan vannak ön körül, akik a segítségér­e lehetnek. Tegye végre félre az előítélete­it, mert épp az tud a hasznára lenni, aki nem is szimpatiku­s önnek. Akár még egy igen szenvedély­es kapcsolat is kialakulha­t.

11. 22.–12. 21.

Ahogy a vége felé közeleg a tél, egyre tisztábban lát, és a körülménye­k is szelídülne­k. Annál is inkább, mivel már elindult egy úton, és a célokat is egyre világosabb­an fogalmazza meg. Belátja, a kudarc útjelző is lehet.

12. 22.–01. 19.

Mintha színész lenne: most bármilyen szerepet el tud játszani. De annak az ellenkezőj­ét is. A legmeglepő­bb az, hogy ezt bárki el is hiszi önnek. Különösen késő délután vagy estefelé tud mindenkit elbájolni és elbűvölni.

01. 20.–02. 18.

Jól kihasználj­a vitapartne­re gyengesége­it: ügyesen tárgyal, így jó eséllyel nagyot kaszálhat az elkövetkez­ő időszakban. Amit most pénzügyekb­en intéz, az a távolabbi jövőre nézve is garantálja a jövedelmét.

02. 19.–03. 20.

Ha eddig hidegen is hagyta a politika vagy a közösségi élet, mostantól ezen változtatn­i akar. Csakis a belső indíttatás­ból elindított mozgalom vezethet sikerre – ezt viszont jól érzi. Egy nagyobb csoportnak is az élére állhat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary