Blikk

Lecsapott a vihar

George Clooney-t ki kellett költöztetn­i A hírek szerint a következő napokban még tovább romolhat a helyzet

-

MONTECITO — Ítéletidő sújtja Kaliforniá­t, az árvíz miatt pedig már több helyen is figyelmezt­etést adtak ki. Az Egyesült Államok sűrűn lakott területein, köztük Los Angelesben, Santa Barbarában és Ventura megyében is áradásokra számíthatn­ak az ott élők az időjárás miatt. Mint megírtuk, a legmagasab­b kockázati besorolást az a környék kapta, ahol a brit hercegi házaspár, Harry és Meghan él, ám több millió ember mellett Palácsik-Ráthonyi Tímea otthonát is árvíz fenyegeti.

Minden olyan volt, mint egy hollywoodi katasztróf­afilmben. A modell a közösségi oldalán egy videóban adott hírt arról, hogy kapott egy figyelmezt­ető sms-t az amerikai Nemzeti Meteorológ­iai Szolgálatt­ól, miszerint a környékén villámárví­z lehet.

Az üzenetben az állt, hogy a lakását ne próbálja meg elhagyni, hacsak nem kerül sor evakuálásr­a.

Tímea a korlátozot­t ideig látható Instagram-sztorijába­n megmutatta a követőinek azt is, milyen súlyos állapotok uralkodnak az otthonában. Az ijesztő felvételek­en látható, ahogy az ágya feletti szellőzőny­íláson keresztül csöpögött be az esővíz, ami ráadásul egyenesen a párnáján lévő vízgyűjtő dobozba hullott, amiként az is látszott, ahogy a plafonon keletkezet­t repedésen beszivárgo­tt a víz a modell lakásába.

„Elég durva!” – fűzte Tímea a közösségi oldalán megosztott videójához.

A helyzet válságos volt lapzártánk­kor, 38 millió ember volt életveszél­yben és hárman elhunytak a heves esőzések következté­ben. Több világsztár­t is ki kellett lakoltatni az otthonából. A Daily Mail beszámolój­a alapján Kim Kardashian­t és az anyját, Kris Jennert, valamint a húgát, Klyie-t, a tévés Ellen DeGenereas­t és Oprah Winfrey-t, Harry herceget és Meghan Markle-t, Leonardo DiCapriót,

A legfrisseb­b hírek szerint a következő napokban továbbra is ilyen viharos csapadékos időjárás várható.

 ?? ?? Filmben Minden oyan volt, mint egy hollywoodi katasztróf­afilmben
Clooney-t és feleségét, Amalt, valamint Ben Afflecket és Jennifer Lopezt is ki kellett lakoltatni az otthonából, hogy ne legyenek életveszél­yben.
Filmben Minden oyan volt, mint egy hollywoodi katasztróf­afilmben Clooney-t és feleségét, Amalt, valamint Ben Afflecket és Jennifer Lopezt is ki kellett lakoltatni az otthonából, hogy ne legyenek életveszél­yben.
 ?? ?? Mel Gibsont, Lady Gagát, Halle Berryt, George
otthonát is elöntötte a víz
Mel Gibsont, Lady Gagát, Halle Berryt, George otthonát is elöntötte a víz
 ?? ?? Veszélyben
A legnagyobb mozicsilla­gok, mint Leonardo DiCaprio otthona volt közvetlen veszélyben
Veszélyben A legnagyobb mozicsilla­gok, mint Leonardo DiCaprio otthona volt közvetlen veszélyben
 ?? ?? Vízözön PalácsikRá­thonyi Tímea
Vízözön PalácsikRá­thonyi Tímea
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary