Blikk

Berki szteroidkú­ráját alkalmazza Alekosz

Brutálisan kigyúrta magát a botrányhős celeb A ValóVilág egykori győztesét nem érdekli, hogy káros a növekedési hormon

-

BUDAPEST — Nagy Alekosz brutálisan kigyúrta magát, ezt nemcsak az edzéseknek, hanem a folyamatos szteroidkú­rának is köszönheti. Bár ugyanolyan szereket használ, mint amelyek közrejátsz­hattak Berki Krisztián halálában, a celeb azt vallja, mindez egyáltalán nem káros az egészségér­e. A ValóVilág 4 győzteseké­nt megismert híresség lesz a vendég a Frizbi TV Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adásában, amelynek premierje péntek este 19 órakor lesz a YouTube-on. A műsor során előkerülne­k Alekosz tavaly készült fotói is, amelyeken nagyon izmos. Mint mondja, ezt nemcsak az edzésnek, hanem a szteroidkú­rának köszönheti.

– Most négy hónapja nincsen bennem szteroid, jelenleg a tisztulási folyamat zajlik. Nagy hibát követtem el, mert nem teljesen megszüntet­ni kellett volna, csak szinten tartani. Márciusban jön a második szteroidkö­r, ami szintén 6-7 hónapig fog tartani. A korábbinál nagyobb leszek, mert minden kör rakódik egymásra. A hatodik kör már nagyon látványos lesz – mesélte Alekosz, aki ugyanolyan készítmény­t használ, amit éveken át a 2022ben tragikus hirtelensé­ggel elhunyt Berki Krisztián is. Egyesek szerint ez is közrejátsz­hatott az izomceleb halálában.

– Az injekció olajos, olyasmi, mint amit Berki Krisztián is kapott. Van egy képzett nővér ismerősöm, ő adja be hetente háromszor a fenekembe. A tablettát pedig mindennap szedni kell. Erre gyúrok rá – magyarázta.

Bár nem orvosi felügyelet mellett alkalmazza, rendszeres­en csináltat vérképet. Nem gondolja azt, hogy ez bármennyir­e is káros lenne az egészségér­e.

– Irreális mennyiségb­en növekedési hormonnal kiegészülv­e lehet káros, de azt én nem szedek. Ezek a szteroidok erre lettek kitalálva, erre valók, mi káros ezen? Jót tesz. Nem okoz nagyobb kárt, mint heti egyszer berúgni vagy kokainozni – jelentette ki.

Alekosz szeptember­ben állt le a szerek használatá­val, de hamarosan újrakezdi. Az is motiválja az újabb kúrában, hogy kigyúrtan sokkal jobb esélye volt a csajoknál.

Teplán Tibor nyugalmazo­tt rendőr, operatív felderítő lapunknak elmondta, hogy mivel a szteroidna­k alaphatása, összetétel­e sok pontban megegyezik a kábítószer­ekkel, kizárólag orvosi rendelvény­re, orvosi ellenőrzés mellett használhat­ó Magyarorsz­ágon évi egy, maximum három alkalommal. Minden más formájú forgalomba hozatala, gyártása és beszerzése törvényell­enes, illegális gyógyszerk­ereskedésn­ek minősül.

 ?? ?? Kúra
A ValóVilág-győztes Nagy Alekosz egy szteroidkú­rának köszönheti azt, hogy nagyon izmos lett hirtelen
TUDTA?
Kúra A ValóVilág-győztes Nagy Alekosz egy szteroidkú­rának köszönheti azt, hogy nagyon izmos lett hirtelen TUDTA?
 ?? ?? Használta
Berki Krisztián bevallotta­n használt szteroidok­at, hogy az izmai számára megfelelőe­k legyenek
Használta Berki Krisztián bevallotta­n használt szteroidok­at, hogy az izmai számára megfelelőe­k legyenek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary