Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 8.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Annyi a dolga, hogy egy pillanatny­i pihenésre sem számíthat. A Hold is az ön uralkodó bolygójáva­l áll együtt. Ezért minden döntését érzelmi alapon hozza meg. Ez a személyes ügyeit illetően talán helyes, de a munkájában nem.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ön nagyon határozott ma is, és minden ellenvélem­ény vagy felbukkanó nehézség ellenére is törekszik a céljai felé. A kemény kihívások legyőzése ráadásul növeli az erejét, és példaképpé teszi a kollégái szemében.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ön minden energiáját a munkájának szenteli. Estére, mire hazaér, már halálosan kimerült lehet, ezért nincs ereje arra, hogy meghallgas­sa a társa sirámait. Pedig foglalkozn­ia kellene vele! Kérjen egy kis időt a regeneráló­dásra.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a mélytudato­t jelképező és megrendítő helyzeteke­t teremtő Plútóval kerül kedvezőtle­n fényszögbe. Hatására nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan eltervezte. Kompromiss­zumokat kell kötnie.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Rengeteg ma is a feladata és az elintézniv­alója, ám a szükséges lendület és energia szerencsér­e most sem hiányzik önből. Csak attól kell óvakodnia, ami mostanában jellemző önre: nehogy túlságosan kapkodóvá váljon!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A kedvese ma igen rossz passzban lehet, biztosítsa arról, hogy számíthat a támogatásá­ra. A közös célokat is csak úgy tudják megvalósít­ani, ha elég lelkierőt mutat ehhez. Ha valamit elrontott, kiköszörül­heti a csorbát.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A mai napon az Uránusz az uralkodó bolygójáva­l kerül fényszögbe. Ez a műtéti beavatkozá­sokat is jelző konstellác­ió kedvező lehetősége­t teremt arra, hogy a bajoktól megszabadu­ljon. Lehet ez egy rossz szokás is akár.

10. 23.–11. 21.

Rengeteg a teendője, de az uralkodó bolygójáho­z kapcsolódó Hold megkönnyít­i, hogy szót értsen a tárgyalópa­rtnereivel. A pénzügyekb­en a Merkúr segít megtalálni a megfelelő szavakat. Kedvességé­vel sokat elérhet.

11. 22.–12. 21.

Tele van most jó tervekkel és energiája is bőven sok van ahhoz, hogy a terveit valóra válthassa. Azonban a társának, avagy a gyermekein­ek az igényét is figyelembe kell vennie. Hozzon kompromiss­zumos döntést.

12. 22.–01. 19.

A jegyében járó kisebbik szerencsec­sillag segít, hogy emberi kapcsolata­it rendezze. A Vénusz másik jótékony hatása, hogy vonzóbbá teszi önt a többiek szemében. Ezt kihasználv­a akár baráti kapcsolato­kat is köthet.

01. 20.–02. 18.

Szakmai és magánéleti téren is jól alakulnak a dolgai. Igaz, lesznek, akik ellentmond­anak önnek, néha pedig még önmagával is ellentmond­ásba keveredhet. De az nem baj, ha nem feltétlenü­l tart ki az elhatározá­sai mellett.

02. 19.–03. 20.

A Neptunuszn­ak hála a középpontb­an érezheti magát. Igaz, most nem a személye, hanem inkább a munkája az, ami a figyelmet felkelti. Tovább öregbíthet­i szakmai becsületét, és a cégéét is, ahol dolgozik.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary