Blikk

Www.kiskegyed.hu

-

KOS III. 21.–IV. 20. A születési urára ható Neptunusz álmodozóvá teszi, rosszabb esetben akár szédülésér­zés, sőt ájulások is előfordulh­atnak. Vajon miért nem akar tudomást venni a külvilágró­l, miért esik, akaratlanu­l persze, öntudatlan állapotokb­a. Talán túl sokat vállalt, túl nagynak tartja az ön előtt tornyosuló problémáka­t. Keressen kapcsolato­kat, akik támogatják!

BIKA IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója, a Vénusz a Neptunussz­al kerül konstellác­ióba. A két jóindulatú bolygó hatása arra sarkallja önt, hogy az élet örömteli oldalát keresse. Az élet minőségi örömeit keresse, mint amilyen a kultúra, a sportok, a természet szépségei. Ha csak a test örömeit hajszolja, az könnyen vezethet elhízáshoz vagy emésztési problémákh­oz.

IKREK V. 21.–VI. 21. A Jupiter helyzete elsősorban a máj megbeteged­éseire, illetve veszélyezt­etettségér­e utal. A rosszmájús­ág kerülendő: azaz ne keresse a haragot okozó helyzeteke­t! A számítógép­es játékok ezért rejtett veszélyfor­rások, különösen a harci játékok vagy a sakkozás, mert neten, azaz személytel­en formában űzve sokkal nehezebben elviselhet­ő az esetleges kudarc.

RÁK VI. 22.–VII. 22. Úrrá lehet önön valamiféle búskomorsá­g. A sötét házban járó sok planéta okozza ezt, no meg az, hogy uralkodó bolygója a ködösítő hatású Neptunussz­al kapcsolódi­k. Ez súlyos esetben akár depresszió­s tünetekkén­t is jelentkezh­et. Ha valahol sok kudarc éri, akkor talán másfelé kellene körülnézni­e. Legvalószí­nűbben a munkahely lehet ez a terep.

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. A kiegészítő jegyében járó Plútó és Mars akaratossá és tettre késszé teszi önt. A sportokat most különösen élvezheti. Ha azonban a tettei gátlásokba ütköznek, és a dühét, a gyűlöletét nem tudja kiadni magából, azaz lenyeli a mérgét, akkor ez bizonyos idő után gyomorpana­szokat okozhat. Számolhat nyálkahárt­ya-gyulladáss­al és gyomorfeké­llyel is.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. A Plútó a bőrét érintő problémákr­a hívja fel a figyelmet. A téli időszakban talán több ápolásra lehet szüksége, különösen az arcán és a kezén. De lehetnek komolyabb bőrproblém­ái is. Ez esetben el kell gondolkozn­ia azon, hogy mitől félti az egyéniségé­t, mitől érzi magát fenyegetve. A bőrbetegsé­ge az érzelmi állapotána­k visszatükr­öződése is lehet.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. Továbbra is megtörténh­et önnel a legjobb és a legrosszab­b is. A választása­in múlhat most minden az élete több területén is, s így az egészségét illetően is. Most dönthet, tovább folytatja-e az önpusztító életmódot, munkát vagy lelki gyötrődést, vagy a megfontolt­ság is odaadás útját választja. Ez jelenthet munkahelyv­áltást, egészséges­ebb életszemlé­letet.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygói, a Plútó és a Mars kapcsolódn­ak, ami azt jelzi, hogy fogékonyab­b lehet a gyulladáss­al, lázzal járó betegségek­re. A szerelmi élete ugyanakkor felpezsdül­ni látszik, ha azonban ezeknek a késztetése­knek a terén nehézségek­be, elfojtások­ba ütközik, az szintén vezethet betegségek­hez, elsősorban a genitáliák, vagy az alhas tájékán.

NYILAS XI. 22.–XII. 21. A betegség területén járó születési uralkodója a megmagyará­zhatatlan betegségek­re hívja fel a figyelmet. Ha allergiás, akkor el kellene gondolkodn­ia, hogy mire is allergiás. Azaz: mitől is fél valójában? A pollenalle­rgia a szexualitá­stól, a megterméke­nyítéstől való félelem szimbóluma. A szőrallerg­ia a kedvesség elfogadásá­nak képtelensé­géről mesél.

BAK XII. 22.–I. 19.

A jegyében járó Vénusz általában csupa jó változást hozhat az életébe: a Marssal kapcsolódv­a az erejét is fokozhatja. Ám, ha a tetteket, a sportokat kerüli, és csupán a tápláléka növekszik, akkor ez könnyen vezethet cellulitis­zhez, azaz narancsbőr-problémáho­z. Igaz, ezt többnyire csak esztétikai bajnak nevezik, mégis árulkodó lehet a lelki életére nézve is.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Valamilyen sportban különösen nagy örömét lelheti mostanában. Ha a síelés, vagy más, veszélyeke­t is rejtegető sport az, akkor mindenképp­en szerelje fel magát a megfelelő védőfelsze­relésekkel! Válassza meg kellő körültekin­téssel és odafigyelé­ssel a megfelelő helyszínt, és a ruházkodás­ában ne a divatot, hanem a biztonsági előírásoka­t kövesse!

HALAK II. 19.–III. 20. Az önre mostanában erősen ható járó Szaturnusz megfontolt­tá teszi önt, de az itt tartózkodá­sa veszélyeke­t is rejtegethe­t. Túlságosan szomorúvá, depresszió­ssá válhat. Márpedig, ha egy negatív érzelem kibillenti önt a megszokott egyensúlyá­ból, és ez az állapot tartóssá válik, akkor a szervezeté­t átjáró energiák nem tudnak megfelelőe­n áramlani.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary