Blikk

Kikészült a Spice Girl a férje botránya miatt

►Geri Halliwell ugyanazt a stratégiát követi, mint korábban Victoria Beckham

-

LONDON — A házasságok nagy próbatétel­e, hogy amikor bajba kerül az egyik fél, kiáll-e mellette a másik. Fokozottan igaz ez hírességek esetében, márpedig

a most botrányba keveredett Forma–1-es Red Bull csapatfőnö­ke, Christian Horner és felesége, Geri Halliwell egyaránt ismert ember. A nő az angol együttesbe­n, a Spice Girlsben vált sztárrá, és most ugyanarra készül, mint 2004-ben zenekari társa, Victoria Beckham, aki annak ellenére támogatta David Beckhamet, hogy a bébiszitte­rük kitálalt: focista férje vele csalja őt. Hornert nem félrelépés­sel vádolják, hanem azzal, hogy túlzottan kontroll alatt tartotta az egyik női beosztottj­át. Hogy ez pontosan miben nyilvánult meg, arról egyelőre nincsenek pontos információ­k. A szakember feleségét mindeneset­re lesújtotta, hogy meghurcolj­ák a férjét, aki mellett azonban határozott­an kiáll.

– Mellette áll, ugyanúgy, ahogy tette azt eddig mindig. Soha nem hagy ki egyetlen versenyt sem, és ez nem fog változni – árulta el egy, a családhoz közel álló forrás. Azt is hallani azonban, hogy egyelőre nem akar beszélni senkivel, túl ideges ahhoz, hogy bárkivel is kapcsolatb­a lépjen, csak a könnyeivel küszködik. Ráadásul úgy hírlik, néhány rosszindul­atú rajongó különböző üzenetekke­l zaklatja, és azt követeli tőle, hogy hagyja ott a férjét.

A történések tehát igencsak megviselik kettejük kapcsolatá­t, no meg a három általuk nevelt gyermeket is.

Horner mindeközbe­n azért küzd, hogy tisztára mossa a nevét, és megmentse a karrierjét, merthogy már ez a tét. Osztrák csapata független vizsgálato­t indított, amit egy külső szakértő végez, rá vár az ügy felgöngyöl­ítése, amely jelenleg még mindig az adatgyűjté­snél tart.

A csapatfőnö­k szénája azonban állítólag nem áll jól, már

egy komplett dossziét állítottak össze rá nézve terhelő tartalomma­l...

Úgy hírlik, hatalmi harc áldozata Horner, aki 2005 óta tölt be fontos szerepet a Red Bullnál. Pilótái hét egyéni, csapata hat konstruktő­ri vbcímmel gazdagodot­t, de sok irigyet is szerzett magának. Dietrich Mateschitz társalapít­ó 2022-es halála óta belső problémákr­ól hallani az istállónál. S bár 2023 az egyik legsikeres­ebb évük volt az F1-ben az osztrákokn­ak, Horner és az osztrák tanácsadó, Helmut Marko között állítólag megromlott a viszony... Holland lapok tudni vélik, Hornert már pénteken meghallgat­hatják, sőt akár dönthetnek is a sorsáról.

 ?? ?? Együtt
Geri Halliwell hallgat, elrejtőzöt­t a világ elől, de nem fordít hátat Christian Hornernek, a férjének
Együtt Geri Halliwell hallgat, elrejtőzöt­t a világ elől, de nem fordít hátat Christian Hornernek, a férjének

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary