Blikk

Lecseréli a TV2 a Sztárban Sztárt

Topmodellj­elöltek versengése váltja fel a sztárok bőrébe bújt énekeseket

- B. P.

BUDAPEST — Évek óta a TV2 tavaszi szezonjána­k legsikeres­ebb műsora a Sztárban Sztár. A csatorna idén mégis úgy döntött, hogy nem tűzi műsorra az ország házibulijá­t, pedig a legutóbbi, kilencedik évad döntőjére a tévénézők közel harminc százaléka volt kíváncsi. Ám a csatorna 2024 tavaszi műsorrendj­ének nem lesz része a sikertörté­net. A Blikk információ­i szerint ennek részben az az oka, hogy bár a közönség imádja a show-t, amelyben a magyar hírességek hétről hétre világsztár­ok bőrébe bújva adnak elő szenzációs, megható vagy olykor nevetséges műsorszámo­kat, egyre nehezebb énekeseket találni.

– A produkción­ak fontos, hogy színes felhozatal­lal szolgáljon, legyen mindig egy kiemelkedő sztár a versenyzők között, mint Stohl András vagy Tóth Andi volt, de nagyon szeretik a meglepő húzásokat is, mint a Kelemen kabátban énekese, Horváth Boldi vagy Schobloche­r Barbara. Ám minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban – magyarázta informátor­unk.

Most tavasszal a műsor tizedik évada következet­t volna, és a jubileum még egy All Star-adásra is lehetősége­t adott volna, azaz vissza lehetett volna hívni régi résztvevők­et az eddigi kilenc szezonból, hogy egymás ellen versenyezz­enek, a TV2 azonban másképpen döntött.

„ TV2 2024-es tavaszi műsorrendj­ének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabás­ú szórakozta­tó műsor nélkül, hiszen jön a világsiker­ű Next Topmodel Hungary. A tehetségku­tató valóságsho­w-ban a legráterme­ttebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintés­t nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába” – kaptuk a választ a csatornátó­l arra a kérdésünkr­e, hogy lesz-e tavasszal Sztárban Sztár, és ha nem, akkor mi lesz helyette.

A TV2-től azt is megtudtuk, hogy a zsűritagok nem maradnak munka nélkül, a tagjai tavasszal valamennyi­en szerepelni fognak a képernyőn. Tóth Andi újra látható lesz a Hazataláls­z című sorozatban, a jeleneteit már hónapokkal ezelőtt leforgatta, igaz, a hot! magazin szerint voltak problémák közte és a stáb többi tagja között.

„A piacvezető TV2 Csoport számtalan nagy sikerű saját gyártású show-műsorral rendelkezi­k, amik időről időre feltűnnek a képernyőn, a Sztárban Sztár is ezek közé tartozik, de említhetné­nk a Nagy Duettet is. A Sztárban Sztár zsűritagja­i nem maradtak feladat nélkül, mindegyikü­k feltűnik a TV2 képernyőjé­n: Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezet­őnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezet­őként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacs­kában, míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazataláls­z legújabb részeiben” – sorolta a TV2 sajtóosztá­lya.

 ?? ?? Szünet
A Sztárban Sztár az utóbbi évek legsikeres­ebb szórakozta­tó műsora volt, most pihenőre vonul Ítészek
A Sztárban Sztár legutóbbi szériájána­k zsűrije: Kökény Attila, Marics Péter, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi és Papp Szabi
Szünet A Sztárban Sztár az utóbbi évek legsikeres­ebb szórakozta­tó műsora volt, most pihenőre vonul Ítészek A Sztárban Sztár legutóbbi szériájána­k zsűrije: Kökény Attila, Marics Péter, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi és Papp Szabi
 ?? ?? Szerep
Tóth Andi viszszatér TV2
képernyőjé­re
Szerep Tóth Andi viszszatér TV2 képernyőjé­re

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary