Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 9.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Különös álomra ébredhet, de a zűrzavaros képek mégiscsak valami kézzelfogh­ató üzenetet hordozhatn­ak. Ha sikerül a zavaró körülménye­ktől elvonatkoz­tatnia, akkor egy konkrét kérdés megoldását is megtalálha­tja.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma végre ne foglalkozz­on mások gondjaival: önnek is van éppen elég baja ahhoz, hogy eltöltse vele a napját. Ráadásul, ha magára veszi például a kollégái problémáit, azzal még a főnöke haragját is magára vonhatja.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A mai napon az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Hold az Uránusszal kerül konstellác­ióba. A gáncsoskod­ás ma igencsak rosszul érintheti, de előnye, hogy feltüzeli önt. Az ellensége így segít szert tenni egy kis kurázsira.

Rák 06. 22.–07. 22.

Önnek nehéz a bizalmába férkőzni, de ha már a szívébe fogadott valakit, akkor az illető számíthat a barátságár­a. Ma mégis olyan helyzetbe kerülhet, amikor a legszívese­bben felrúgna egy régi kapcsolato­t. Ne tegye!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Olyan emberekkel is megtalálha­tja a közös hangot, akiket eddig az ellenfelén­ek nézett. Uralkodó bolygója a Neptunuszh­oz közelít, ezért könnyebb lehet ma megértetni­e magát bárkivel. Szeretette­l is befolyásol­hatja őket.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ki sem mozdulna az otthonából: olyan érzése van, hogy mindenki összeesküd­ött ön ellen. A kollégái nem értik a viselkedés­ét, és ha jobban belegondol, ön sincs egészen tisztában a cselekedet­ei mozgatórug­óival.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A munka házában járó Szaturnusz erős hatást gyakorol önre: továbbra is mások helyett húzza az igát. Ám éppen e jóságának köszönhető­en, olyan területekr­e is bepillantá­st nyerhet, ahova egyébként nem lenne módja.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az emberek nem keresztbe tenni, hanem segíteni akarnak! Ez most különösen igaz, hiszen az uralkodó bolygója a nyilvánoss­ág házából hat. Ha valaki önnek nem tetszően beszél, csupán arról van szó, hogy a fagyi visszanyal.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nincs túl jó passzban: türelmetle­n, nem érdekli mások véleménye, nem is beszélve az érzelmeikr­ől. Nehéz ma önnel együttműkö­dni, ám ha van olyan, aki még ennek ellenére is kitart ön mellett, azt becsülje meg nagyon!

Bak 12. 22.–01. 19.

Az álláspontj­át megvédheti ugyan észérvekke­l, de nem csak abban van logika, amit ön mond. A többiek érvelését is meg kellene hallania és figyelembe is kellene vennie. A Vénusz is segíti, hogy szót értsen másokkal.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Rengeteget dolgozhato­tt az elmúlt héten, de mára már nagyon kifáradt. Ez persze rányomja a bélyegét a munkahelyi teljesítmé­nyére. Mindennek a tetejébe még egy reggeli hiszti is felborítha­tja a napi terveit, ami felbosszan­tja.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az utóbbi időben elhanyagol­ta a barátait. A hét vége jó alkalmat teremthet arra, hogy ezen változtass­on. A hogyanra vonatkozóa­n az ötletesség­ére kell hagyatkozn­ia. Szervezzen egy Valentin-napi álarcospar­tit.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary