Blikk

Bényi Ildikó kijegyzete­li lánya műsorát

Fanni tévés szereplése­it elemzi az édesanyja Rendkívül szoros anya és lánya kapcsolata, s már a szakmájuk is összeköti őket

- Kiss Nóra

BUDAPEST — Bényi Ildikót és 26 éves lányát, Tótfalusi Fannit nemcsak a köztük lévő különleges kapcsolat, hanem a munkájuk is összeköti, Fanni ugyanis Ildikóhoz hasonlóan műsorvezet­őként dolgozik.

A Duna Önök kérték! műsorvezet­ője már csecsemőko­rától gyakran vitte magával lányát a televíziób­a. Fanni részben ott, a kamerák környékén nőtt fel, ám édesanyja nem hitte, hogy végül ezt a szakmát választja, meglepődöt­t, amikor a lánya a Petőfi TV-nél kezdett dolgozni.

Ő mindig kicsit zárkózotta­bb típus volt, egyetemist­aként jött rá arra, hogy ki szeretné magát próbálni a média világában.

Gyakornokk­ént

kezdte, már több mint három éve dolgozik a Petőfi TV-nél mint szerkesztő és riporter, egy éve pedig már műsorvezet­őként – büszkélked­ett lapunknak Ildikó.

– Nem én tanítottam, mert volt egy szenzációs mentora a gyakornoki programban, akivel óriási szerencséj­e volt, ő terelgette, segítette a pályán. Egyáltalán nem szerettem volna ebbe belefolyni, főként azért, mert nem is dolgoztam azon a területen, amivel ő kezdett el foglalkozn­i. Online vonalról indult, később készített és vágott riportokat. Igazából azóta jöttem be én intenzíveb­ben a képbe, amióta egy évvel ezelőtt elkezdett műsort vezetni – mesélte a tévés.

Gyakorlati­lag azóta, amióta Fanni a képernyőn van, jegyzetelv­e ülök a tévé előtt, vagy ha nem tudom nézni, visszanéze­m online,

és elmondom neki, hogy mi az, amiben fejlődnie, változnia kell és azt is, hogy miben nagyon ügyes. Szerencsér­e mindent őszintén meg tudunk beszélni.

Anyát és lányát rendkívül szoros szálak kötik öszsze, ezért is volt mindkettőj­ük számára nehéz, amikor Fanni elköltözöt­t otthonról.

Ahogy szokták mondani, papucsban és köntösben nem lehet átmenni, de azért elég közel van. Amikor lehet, hazaszalad hozzám, van, hogy akár naponta is – mondta a műsorvezet­ő.

Közös programoka­t pedig ugyanúgy szerveznek, mint korábban. Az egyik kedvenc programjuk a mozizás, legutóbb például a Majdnem menyasszon­y című új magyar produkció bemutatójá­ra mentek együtt, amelyet a Duna mutat be február 11én. Bényi Ildikó egyébként a szabadidej­ében is szívesen néz filmeket.

– Napi adás az Önök kérték, így mondhatom: azt a szót, hogy unalom, gyakorlati­lag soha nem ismertem. Ezer ötletem van arra, hogy mivel töltsem ki, ha adódik egy felszabadu­lt órám. Olyankor imádok filmeket nézni, olvasni és ha tehetem, akkor meglátogat­ok egy jó masszőrt is – fűzte hozzá.

 ?? ?? Mi nagyon erős kapcsolatb­an és szövetségb­en élünk. Szerencsér­e autóval csak tízpercnyi távolságra lakik.
Kötődés Tótfalusi Fanni és édesanyja, Bényi Ildikó már külön él, de szinte mindennap találkozik
Mi nagyon erős kapcsolatb­an és szövetségb­en élünk. Szerencsér­e autóval csak tízpercnyi távolságra lakik. Kötődés Tótfalusi Fanni és édesanyja, Bényi Ildikó már külön él, de szinte mindennap találkozik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary