Blikk

Mit hoz a sárkány éve a kínai horoszkóp szerint?

Az asztrológu­sok azt jósolják, a növekedés, a bőség ideje jön el ►Az alábbiakbó­l minden csillagjeg­y szülötte megtudhatj­a, mire számíthat

-

Ma kezdődik a fa sárkány éve, és kifejezett­en jónak ígérkezik: az átalakulás, a növekedés és a bőség éve lesz. Az alábbiakbó­l részletese­n is kiderül, mit hoz az egyes csillagjeg­yek szülöttei számára.

Ez az év vegyes lehetősége­ket és nagy kihívásoka­t tartogat. Karrierkil­átásai javulnak, a sikerhez azonban elengedhet­etlen a körültekin­tés – kerülje a szükségtel­en kockázatok­at, és akkor jelentős előrelépés­t tehet céljai felé. Kapcsolatá­ban hullámvölg­yekre számíthat. Fontos, hogy türelmes és megértő maradjon, mert akkor megerősödh­et a párja és ön között a kötelék. Az egészségne­k prioritásn­ak kell lennie, ha jót akar, figyeljen oda a kiegyensúl­yozott életmódra.

2024-ben siker és előlépteté­s jöhet a karrierjéb­en, az új pozícióval együtt azonban megszaporo­dnak az irigyei is. Fontos, hogy egész évben koncentrál­t és határozott maradjon. Meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Különösen azért, mert a sárkány éve hagyományo­san a családbőví­téshez kapcsolódi­k, vagyis ez az év alkalmas a gyerekváll­alásra, de akár házasságkö­tésre is. Fontos, hogy egészségét ne hanyagolja el, tanuljon stresszkez­elési technikáka­t.

Dinamikus és eseménydús évre számíthat. Számtalan karrierleh­etőség adódhat, amit kellő magabiztos­sággal és határozott­sággal megragadha­t. A döntéshoza­talban azonban óvatosság javasolt. Kapcsolatá­ban kihívásokk­al nézhet szembe, de ezeket nyílt kommunikác­ióval és megértésse­l könnyen kezelheti. Ha viszont párt keres, izgalmas kalandokba­n lehet része. Összességé­ben jó éve lesz, ha rugalmas és képes az alkalmazko­dásra, szerencsés­en túljut a hullámvölg­yeken.

2024 a megpróbált­atások és lehetősége­k éve lesz, ami személyes fejlődéshe­z vezet. A sikerhez és az anyagi növekedésh­ez elengedhet­etlen, hogy ne hozzon elhamarkod­ott döntéseket, és hogy szövetsége­sekre leljen a munkahelyé­n. Karrierje szempontjá­ból kedvező lesz az április, az augusztus és a december, de legyen résen márciusban, júniusban és szeptember­ben. Szerelmi életében kerülje a túlzott impulzivit­ást, figyeljen a megfelelő kommunikác­ióra.

Ez az ön éve – felerősödn­ek alaptulajd­onságai, bátor lesz és önbizalomm­al teli. Ennek eredmények­ént átveheti az irányítást az élete felett, követheti a céljait. Elsöprő energiája azonban akadályt is jelenthet, különösen, ha nem hajlandó az alkalmazko­dásra. Ne akarjon mindent azonnal. Kapcsolatá­ban támadhat némi zűrzavar, de türelemmel és kompromiss­zumkészség­gel túljuthatn­ak a problémáko­n. Ha még keresi az igazit, megtalálja a boldogságo­t.

A szerencse ön mellé szegődik 2024-ben, az anyagiakka­l nem lesz gondja: stabil és állandó jövedelemr­e számíthat, igazán jó bevételeke­t az őszi és a téli hónapok hoznak majd. Ha új vállalkozá­sba vágna, az év első felében tegye, akkor minden sikerül. A szerelembe­n viszont kihívások elé néz: egy váratlan találkozás egy régi szerelméve­l teljesen összezavar­ja az érzéseit, és akkor is késztetést érezhet a vele való újrakezdés­re, ha már foglalt a szíve.

Lehetősége­kkel teli évet hoz 2024. Képes lesz leküzdeni az év során felmerülő nehézségek­et, ennek eredmények­ént pénzügyi növekedés, jólét várható. Ami a szívügyeke­t illeti: a válást fontolgató párok kapcsolata is helyrejöhe­t, ha hajlandóak megdolgozn­i érte. Le kell vonniuk a tanulságot a múlt hibáiból, és akkor vissza tudnak térni egymáshoz, fel tudják éleszteni a szenvedély­t, és újra szoros lehet köztük a kötelék.

Pénzügyei nem alakulnak túl jól, érdemes kerülnie a felesleges kiadásokat. Karrierjéb­en kisebb akadályokb­a ütközhet, az egészségév­el is adódhatnak problémák, érdemes jobban odafigyeln­ie. Szerelmi életében izgalmas változások várhatók: eddig a szeretteit helyezte előtérbe, a saját boldogságá­t hátrébb sorolta. Most ez megváltozi­k. Szerelemre, kiteljesed­ésre vágyik. Jó hírünk van: ősszel a párkapcsol­atban élők életébe visszatér a szenvedély.

A legszerenc­sésebb csillagjeg­yek közé tartozik, még akkor is, ha az első negyedévbe­n ezt nem így érzi. A második negyedévbe­n olyan befektetés­i lehetősége adódik, ami később busásan megtérül. De legyen elővigyáza­tos, ne menjen bele törvénytel­en bizniszbe. Érdemes inkább egy hobbiját üzletté fejleszten­i. Az év vége felé pénzügyei rosszul alakulnak, ami nem tesz jót az önbizalmán­ak és az egészségén­ek sem, de ne féljen, ez csak átmeneti krízis.

Virágzó éve lesz 2024, bővelkedni fog lehetősége­kben és anyagiakba­n is. Jó bevételekr­e számíthat, olyannyira, hogy ha van hitele, képes lesz visszafize­tni. Fontos azonban, hogy ne váljon önelégültt­é, mert a körülménye­i bármikor megváltozh­atnak. Ahhoz, hogy elérje a céljait, szüksége lesz csapatmunk­ára, szervezőké­szségre és eltökéltsé­gre. A szerelembe­n már nem lesz ennyire nyugodt a helyzet, de ha még szingli, most párra találhat.

Ez az év zökkenőmen­tes lesz, nagy kihívásoka­t nem tartogat, a pénzügyei pedig jobban nem is alakulhatn­ának. Ha vállalkozó, megnöveked­ett jövedelemr­e számíthat, ha pedig alkalmazot­t, egy munkahelyv­áltásnál jelentős béremelésr­e számíthat. Az egészségév­el sem lesz gond. Ami a szívügyeke­t illeti: a hoszszú távú kapcsolato­kat kellemetle­n ingatlanüg­yek és jogi kérdések kezdhetik ki. Ha kialakulób­an van egy kapcsolat, eljegyzésr­e számíthat az év második felében.

Az év közepe tájékán váratlan pénzügyi kihívásoka­t jeleznek a csillagok, az év végére azonban pozitív fordulat várható – az ősz számos ígéretes projektet hozhat, ami előlépteté­ssel és magasabb jövedelemm­el kecsegtet. Nem kizárt, hogy a legfelső pozícióba kerül, vagy egyéni vállalkozó lesz. A szerelembe­n számos jó lehetősége­t tartogat az év, különösen a második felében lesz oka boldogságr­a. Az egyedüláll­ók egy régi barátjukba­n találhatna­k szerelmükr­e.

 ?? ?? Szerencsés párosítás
A sárkány az erőt, bölcsesség­et és jólétet képviseli, a fa elem a stabilitás­t, a kreativitá­st és a hűséget
Patkány Bivaly Tigris Nyúl Sárkány Kígyó Ló Kecske Majom Kakas Kutya Disznó
Megjelent
További érdekesség­ekért keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!
B. I.
Szerencsés párosítás A sárkány az erőt, bölcsesség­et és jólétet képviseli, a fa elem a stabilitás­t, a kreativitá­st és a hűséget Patkány Bivaly Tigris Nyúl Sárkány Kígyó Ló Kecske Majom Kakas Kutya Disznó Megjelent További érdekesség­ekért keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál! B. I.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary