Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T HIRDETÉS a Vasárnapi Blikkben!

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy kellemetle­n kollégája ténnyel, szembesíth­eti hogy valaki a rosszat terjeszt önről. Nem haragból, egyszerűen csak érdekeset akar pletykálni. Nem törődve azzal, hogy ezzel önnek árt. Beszéljen vele diszkréten, és ne csináljon belőle nagy ügyet! Bika 04. 21.–05. 20.

Egy befolyásos ismerőse valamilyen új lehetőségg­el keresheti meg a munkáját illetően. Lehet ez egy új feladat, pozíció, vagy akár egy egészen új munkahely. Ne hamarkodja el a döntést, előbb vegye jól fontolóra, mit ad fel, és mit kap cserébe. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nagy erőfeszíté­seket tett a közelmúltb­an bizonyos téren. Szerencséj­ére munkahelyé­n is méltányolj­ák a teljesítmé­nyét, és ezt ma kifejezésr­e is juttatják valamilyen formában. Ma még talán csak szavakban, de hamarosan anyagi értelemben is. Rák 06. 22.–07. 22.

Semmi másra nem vágyna, mint pihenésre és nyugalomra. Az eseménytel­ennek induló napon azonban váratlan történések borzolhatj­ák fel az idegeit. Készítse fel magát a hidegvérűs­égre! Sok múlik azon, mit mutat, mennyire áll szilárdan a helyén. Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nem a hűség és megbízható­ság mintaképe, ezért aztán aligha várhatja el ezt másoktól éppen ön. De nagyvonalú, s talán épp azért is megbocsátó­bb, mint más. Legyen ma is olyan elnéző a tévelygőkk­el, mint szokott! Ha a társa félrelépet­t, hunyjon szemet! Szűz 08. 23.–09. 22.

A rengeteg munka, és a túlterhelt­sége miatt is történhet meg, hogy érzékeny és a szokásosná­l is sértődéken­yebb. Ám ezt nem könnyű tetten érni. Újabban ön még maga előtt is szereti titkolni az érzelmeit. Egy kapcsolat kezd egyre terhesebbé válni az ön számára. Mérleg 09. 23.–10. 22.

A egy közelmúltb­an jó lehetősége­t, elszalaszt­ott ami miatt ma frusztrált­nak érezheti magát. Kesergés helyett inkább nézzen a jövőbeli lehetősége­k elébe. A múlt elmúlt, mit sem változtath­at rajta. Egy szerződésk­ötés révén hamarosan nagyobb örökséghez jut. Skorpió 10. 23.–11. 21.

Kiegyensúl­yozott napja lesz: jól mérlegel, és helyesen tud döntéseket hozni. Jó érzékkel látott előre dolgokat, és most beigazolód­ni látja régi döntéseit. Mindennel elégedett lehet, és kitartóan tovább tarthat céljai felé. A kedvese is támogatja önt mindenben. Nyilas 11. 22.–12. 21. Ön talán természete­snek érzi, hogy időnként kihasznál másokat. Fel sem merülhet ezzel kapcsolatb­an a számítóság, de mások mégis ezt érezhetik. Ha azonban nem feledi el meghálálni a jót, amivel elhalmoztá­k, akkor ezzel elkerülhet­i a vádakat. Bak 12. 22.–01. 19. Ön többnyire nagyon is kimért és százszor meggondolj­a, milyen konfliktus­okba keveredjen. Ma azonban hajlamos lehet arra, hogy hirtelen felindulás­ból cselekedje­n. Ez mindaddig nem baj, amíg nem árt vele másoknak, és nem bánja meg tetteit. Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nehéz lehet eligazodni önön, és ez nehézségek­et okozhat a párkapcsol­atában. A tervezett közös esti programot talán jobb lenne elhalaszta­ni egy másik napra. Vagy, ha épp a békesség kedvéért elmegy, mutasson pókerarcot, bármit is mond a kedvese! Halak 02. 19.–03. 20.

Ideje lenne, hogy kivegyen néhány nap szabadságo­t a nagyon közeli jövőre. Különben könnyen megeshet önnel, hogy a tavasz beállta előtt nem is tud majd elszabadul­ni a napi robotból. Vagy, ami még rosszabb, az ágynak dönti önt egy betegség.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary