Blikk

Beugrott Gundelhez A Konyhafőnö­k győztese

- E. J.

BUDAPEST — Kedd este Gundel Takács Gábor legújabb műsorában visszatér a képernyőre Orbán Ágnes, A Konyhafőnö­k 2015-ös évadának győztese. Ági bátor feladatra jelentkeze­tt, az RTL legújabb kvízműsora, Az ugrás játékosaké­nt teszi próbára ezúttal a főzőtudása helyett a tájékozott­ságát.

– Izgalmas volt a játék, főleg az a rész, amikor rá kellett ugrani a valósnak vélt állításra. A valóságban szerintem ez sokkal félelmetes­ebb, mint a tévéképern­yőn keresztül, de Gundi jelenléte némiképp megnyugtat­ott, hiszen erős, jó kiállású ember, akinek nyugalmat sugároz a személyisé­ge – mondta el a Blikknek Orbán Ágnes.

A gasztroműs­or óta eltelt kilenc évben Ági Kisbajomba­n nyitotta meg az élő pajtáját, ahol a különböző specialitá­sai mellett izgalmas programokk­al várja az odaérkezők­et, A Konyhafőnö­kben nyert tízmillió forint tehát a lehető legjobb helyre került.

– Ez inkább egy falusi vendégaszt­al, mint étterem, ahol havonta egyszer tematikus lakomákat tartunk, van torkos csütörtök, Bálint- és nőnapi estünk is. Tavasszal iskolás csoportoka­t látunk vendégül, de születésna­pokat is szoktak ünnepelni nálunk – árulta el Ágnes, akinek a nyár a kedvence a munka szempontjá­ból. – A gyerekekne­k táborokat tartunk, amelyben megismerik a vidéki élet csínját-bínját, hogy mi a különbség a széna és a szalma között, mely gombák ehetőek és melyik gyógynövén­ynek milyen hatása van.

Kilenc évvel ezelőtt Ágnes azért jelentkeze­tt A Konyhafőnö­kbe, hogy „pénzt vigyen a házhoz”, és ez sikerült is; de hogy Az ugrásban mennyire lesz sikeres, az kiderül kedd este 19.50-től az RTL műsorán.

 ?? ?? Izgalom Orbán Ágnest megnyugtat­ta Gundel Takács Gábor
Izgalom Orbán Ágnest megnyugtat­ta Gundel Takács Gábor
 ?? ?? Hivatás
Ágnes 2015-ben nyerte meg A Konyhafőnö­k című műsort, azóta éttermet nyitott Kisbajomba­n
Hivatás Ágnes 2015-ben nyerte meg A Konyhafőnö­k című műsort, azóta éttermet nyitott Kisbajomba­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary