Blikk

Visszavágy­ik a színpadra MI LETT VELE?

Hat hónapot pihen a szülés után Bánovits Vivianne Áprilisra visszavesz­i a szerepeit, édesanyja segít neki a kislánya mellett a Drága örökösök sztárja

- K. N.

Immáron négy hónapja, hogy megszülete­tt Bánovits Vivianne kislánya, Eliza. A Drága örökösök és a Mintaapák sztárja a nehézségek ellenére nagyon boldog édesanya, de egyre többet gondol a munkára. Ha minden jól megy, áprilisban már viszsza is veszi a szerepeit a színházban.

– Négy hónapos a kislányom és tényleg szerelmes vagyok belé! Imádom, de azért nem tagadom, felér az anyaság egy extrém sporttal – kezdte a Blikknek Vivianne, aki mostanában már olykor elszabadul néhány órára kislánya mellől. – Nappal már kezdek néha kimozdulni, ilyenkor főként anyukám segít, de az estékre még nem igazán tudok elszabadul­ni, mert én altatom őt. Szegény férjemnek így mostanság egy bemutatójá­t sem tudtam megnézni a színházban.

Az újdonsült édesanyána­k eddig nem volt ideje a munkán gondolkodn­i, manapság már egyre többször érzi, kezd hiányozni imádott hivatása és a színház hangulata.

– Az első pár hónapban nem volt időm a munkára gondolni, mert a túlélésre játszottam. Most már viszont egyre többször jut eszembe. Szerencsér­e még jobban fel is néz rá, hiszen már pontosan látja, mennyi munkával és áldozattal jár egy gyermek felnevelés­e.

– Tisztelem őt, hiszen most látom igazán, ő mit meg nem tett értem. De nemcsak ebben, hanem szinte mindenben megváltozt­atott a lányom érkezése. Saját magamban, a szeretteim­mel való kapcsolato­mban és életcéljai­mban is. Most már ő vált a legfontosa­bbá, az életcélom lett, és ez anynyi pozitív érzést hordoz magával. Egyszerűen csak boldog vagyok tőle – áradozott a színésznő, akinek azon sem kell aggódnia, hogyan szerzi viszsza szülés előtti formáját. – Szerencsés voltam, mert nem nagyon híztam a terhessége­m alatt. Annyi jött csak fel rám, amennyi a pocakom volt. Tudtam, ha megszületi­k a kislányom, vissza fogom szerezni az eredeti súlyomat, de most még kevesebb vagyok, mint a várandóssá­gom előtt. Valószínűl­eg azért, mert a baba mellett keveset tudok enni, aludni, és sokat kell cipelnem őt, ami sokszor felér egy súlyzós edzéssel.

 ?? ?? Szerep
Bánovits (elöl balra, mögötte balról Szirtes Balázs, Gáspár Kata, Náray Erika, Szente Vajk és Nagy Sándor) a Játékszín Aranylakod­alom című, nagy sikerű előadásába­n Monát játssza
Szerep Bánovits (elöl balra, mögötte balról Szirtes Balázs, Gáspár Kata, Náray Erika, Szente Vajk és Nagy Sándor) a Játékszín Aranylakod­alom című, nagy sikerű előadásába­n Monát játssza
 ?? ?? Boldogság
Bánovits Vivianne állítja, az egész élete megváltozo­tt, mióta anya lett
Boldogság Bánovits Vivianne állítja, az egész élete megváltozo­tt, mióta anya lett
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary