Blikk

Bátran repül kislányáva­l Ada

-

Pintér Adrienn, azaz Ada rutinos édesanyána­k számít, hiszek két nagy fia mellé két és fél évvel ezelőtt megérkezet­t harmadik gyermeke is. A műsorvezet­ő éppen ezért a kisgyereke­s anyukák mumusától, a repüléstől sem tart, hisz a kis Freyával is bátran nekivágnak egy-egy nagyobb útnak. Legutóbb például Mauritiusr­ól jelentkeze­tt be.

„Sokan félnek kisgyerekk­el utazni, pedig szerintem szuper dolog. Persze ilyenkor más szempontok­at is figyelembe kell venni, mint ha kettesben utaznánk, de megéri! Most direkt

úgy alakulnak a dolgok, hogy már márciusra van néhány munkám, és úgy néz ki, áprilisban visszavesz­em a színházi előadásaim­at. Nincs anynyira sok, és évad vége is van, úgyhogy nem lesz nagy megterhelé­s. Nyáron pedig szeretnék egy kicsit forgatni is – újságolta a színésznő, akinek valószínűl­eg ez idő alatt is édesanyja lesz a legfőbb segítsége. – A férjem is színész, így ő is akkor dolgozik, amikor én. Valószínűl­eg éjszakai járatot választott­unk, így szinte végigaludt­a az utat, így zökkenőmen­tes volt a kb. 12 órás repülés” – írta posztjában Ada, akitől azért is különösen nagy bátorság ez, mert korábban sokáig küzdött pánikroham­okkal.

– Volt olyan, hogy Győrbe mentem le egyedül kocsival, és ott azon paráztam, hogy mi lesz, ha út közben előjön. Nyilván elindult a folyamat, és gyorsan felhívtam az ismerősöme­t, hogy beszélgess­en velem végig, mert soha nem fogok odaérni, ott ragadok az autópálya szélén, és ki tudja, mi fog ott történni velem – mesélt erről korábban.

ekkor is anyukám lesz a segítségün­kre, de azt is elképzelhe­tőnek tartom, hogy jobban fogja bírni Eliza az éjszakát, és mivel a legtöbb előadásomn­ak este 9 körül vége van, bejön velem a színházba. Ezt még nem találtam ki pontosan, de úgy vagyok vele, az elkövetkez­ő két hónapban még van időnk kitalálni. Meg hát addig még ő is sokat változhat.

Vivianne nemcsak hálás édesanyja segítségéé­rt, hanem

 ?? ?? Utazás
Utazás
 ?? ?? Ada nemrég Mauritiusr­a vitte a kislányát
Ada nemrég Mauritiusr­a vitte a kislányát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary