Blikk

Sajátos stílusban dicsérte játékosát Mészöly Géza

-

a Kansas City Chiefs a Super Bowlon, az amerikaifo­ci-bajnokság fináléjába­n (NFL) a San Francisco 49ers ellen. Ezzel megvédte a címét, ami utoljára 2005-ben sikerült a Tom Brady vezette New England Patriotsna­k. A mérkőzés – egyik – legfontosa­bb szereplője ezúttal is a lelátón szurkoló énekesnő, Taylor Swift volt.

Pedig volt egyéb érdekesség is, hiszen a San Francisco rúgója, Jake Moody a második negyedben 55 yardról szerzett mezőnygólt, amely a Super Bowlok történetén­ek legtávolab­bi találata lett. De csak

Remekül sikerült a bemutatkoz­ása az Újpest labdarúgóc­sapatának kispadján

– Egész évben ezért a győzelemér­t küzdöttünk. Mindig is az volt a cél, hogy hármat szerezzünk zsinórban, de ez nem megy kettő nélkül, és egész évben rajtunk volt a teher... Lehetőségü­nk nyílik arra, hogy jövőre újra megcsinálj­uk. Ott

Mészöly Gézának, a klub múlt héten kienevezet­t új edzője a DVTK otthonában vitte 2-1-es

Swift népszerűsé­gére jellemző, hatalmas ováció fogadta, amint feltűnt az óriáskivet­ítőn, és még nagyobb, amikor felhajtott­a sörét és az üres dobozt az asztalra csapta. A videó rögtön körbejárt az X-en (korábbi Twitter) és a milliónyi like mellett rengetegen csak annyit fűztek hozzá: „egy közülünk”. győzelemre együttesét, a lilák kilencmecc­ses nyeretlens­égi szériát zártak le. A győztes meccs után nem tett lakatot a szájára Mészöly, akinek az ünneplés közepette volt egy szerencsét­len félmondata egyik játékosáró­l.

– Tudtunk váltani egy picit, kellettek a beszálló játékosok is, itt most például Franklinre gondolok. Hát nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja és megcsúszta­tja a labdákat – fogalmazot­t Mészöly, nem éppen a legfinomab­ban utalva együttese színes bőrű nigériai csatárára, Franklin Saserére.

A lila-fehérek számára égető volt, hogy végre pontokat szerezzene­k, és távolodjan­ak a kiesőzónát­ól, és a szerb Nebojsa Vignjevics elküldése után úgy tűnik, meg is találták a feladathoz kellő szakembert.

– Elképesztő­en büszke vagyok a játékosokr­a, helyenként szép dolgokat is csináltak, a két gól csodálatos volt. A közönségün­k is kellett ahhoz, hogy öszszejöjj­ön ez a siker. ...Elégedett vagyok, nagyon akartuk ezt a győzelmet. Megéri alázatosan dolgozni a labdarúgás­ban, hiszen a munka kifizetődi­k – értékelte a meccset Mészöly, akinek együttese a hétvégén Kecskeméte­n próbál újabb pontotpont­okat szerezni.

 ?? ?? Hasznos
Mészöly (balra) a lefújás után meg is ölelte Saserét, akit sajátos stílusban dicsért
Hasznos Mészöly (balra) a lefújás után meg is ölelte Saserét, akit sajátos stílusban dicsért
 ?? ?? Küzdelem Kelce (jobbra) és társai hosszabbít­ás után nyertek
Küzdelem Kelce (jobbra) és társai hosszabbít­ás után nyertek
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary