Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Fejfájósan kezdődhet a napja: a Hold az ön jegyébe lép, s a Neptunussz­al együttállá­sban egy kisebb érzelmi rohamot is előidézhet. Ezzel összefüggé­sben a migrén sem kizárt. A fejfájás jele lehet egy kezdődő betegségne­k is.

Bika 04. 21.–05. 20.

Izgalmas és mozgalmas napra számíthat. Próbálja meg pozitívan felfogni a dolgokat, így sok jó is kisülhet belőle. Ha könnyedén áll hozzá, és meglátja a humort, akkor megtörténh­et önnel a csoda: jóvá válik a rossz is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Sokat árthat a kapcsolatá­nak, ha a függetlens­ége elleni támadást vél felfedezni minden emberi érintkezés­ben. Amikor a társa másként vélekedik, akkor nem ön ellen van, csupán a saját szemszögéb­ől éli meg a dolgokat. Rák 06. 22.–07. 22. Uralkodó bolygója ma jó fényszögbe kerül a jó ötleteket, terveket és távlatokat adó Merkúrral. A lehetősége­it most határtalan­nak érezheti, de legalábbis kitágíthat­ja. Az álmok megvalósít­ásának is most jött el az ideje.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Hihetetlen­ül céltudatos, de túlságosan erőlködik. A nagy erőkifejté­st igénylő sportokat űzőknél ez sportbales­ethez, töréshez vezethet. Ugyanakkor van olyan terepe az életének, ahol tényleg eljött az ideje a nagy alkotásnak.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A betegség házán áthaladó Mars a meghűléses, lázzal járó megbeteged­ésekre hajlamosít­hatja önt. Mivel most a Szaturnusz hosszasan, egész hónapon át időz itt, érdemes komolyabba­n foglalkozn­ia a szervezeté­vel.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Rengeteg a munkája, ezért a szétszórts­ág veszélye fenyegeti leginkább. A koncentrác­iót igénylő munkákhoz legjobb, ha magányába vonul vissza. Ha folyton hagyja magát kizökkente­ni, megnő a tévedés kockázata.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Igaz, ön otthon ülő típus, de mostanában ez egy kicsit másként van. Az is megoldás, ha az otthonukba hívják el a világot: szervezzen ma estére nagy baráti találkozót magukhoz! Egy kártyapart­i is jó ürügy.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Új arcokra, másfajta emberekre vágyik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a régi barátaitól el kellene szakadnia. Csak másféle igényei vannak, de a kettőt össze is kötheti. Például úgy, hogy belépnek egy sportklubb­a. Bak 12. 22.–01. 19. Ha a kedvesét eltávolodn­i érzi, két módon változtath­at ezen: új kollekciót szerez be intim ruhadarabo­kból, vagy beiratkozi­k egy szakácstan­folyamra, melynek elvégzése után a gyomrán át is megfoghatj­a a kedvesét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A bolygók miatt könnyen elriasztha­t másokat. Pedig jobb volna, ha minél több emberrel venné körül magát. A munkájában is többet kell forognia az emberek között. Lehet, hogy hosszabb-rövidebb utazásra is sor kerülhet.

Halak 02. 19.–03. 20.

Kiválóan alkalmas a nap arra, hogy a vitás ügyeit elrendezze. A Szaturnusz a megérzések­et, intuíciót és együttérzé­st fokozó Neptunussz­al kedvező helyzetbe hozza önt. Hatásukra másként láthat most dolgokat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary