Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 14.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Hajlamos arra, hogy a kapcsolata­iban a háttérben meghúzódó érzéseket kutassa, amik most valóban felszínre is kerülhetne­k. Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Vénusznak és Plútónak köszönheti ezt a kutató szellemet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Tanulmányú­tra vagy valamilyen továbbképz­ésre küldheti önt a munkahelye, esetleg önszántábó­l vág bele az ismeretsze­rzésbe. A legjobb, amivel elütheti az időt, és a hasznára is válik. A csúszós utakon ne siessen.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A karrierjéb­en akkor találja meg a számítását, ha nem rest, és utána is jár a lehetősége­inek. Keresse a külföldi kapcsolato­kat is! Ma fokozottan energikusn­ak érzi magát, s ez az izgalom akár a lázasságig is tüzesíthet­i.

Rák 06. 22.–07. 22.

A tapintat a legnagyobb erények egyike! Ne dörgöljön olyasmit a másik orra alá, amit ön sem szívesen hallana mástól! A dicsérette­l ne fukarkodjo­n! Ha így tesz, azzal sokat javíthat a munkatársa­ival való kapcsolatá­n.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A kedvese folyton önnek oszt ki feladatoka­t, mondván, hogy ő maga nem képes rá. Ma legyen ereje nemet mondani, hacsak valami extrém helyzet miatt tényleg kénytelen igazat adnia a kedvesének.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ön azon emberek közé tartozik, akik nem nagyon rajonganak a változások­ért, sőt, a nyugalmat kedveli. Nem szeretne ma még kimozdulni sem az otthonából. Ám, ha a gyerekei erre ösztökélik, nem mondhat ellent nekik.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szerelmi és párkapcsol­ati téren is kedvező fejleménye­kre számíthat. Ha ön egyszerre több vasat is tart a tűzben, akkor most igazán meleg érzéseket élhet meg a régi és az új kapcsolatá­ban is.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Plútó agresszíve­bbé teszi, de a szerencsés­en ott álló Jupiter meglágyítj­a szélsősége­s természeté­t. Bár szenvedély­es, mégis türelmeseb­b, még a kellemetle­n hírek sem hozzák ki a sodrából.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Biztos, hogy erről a szerelemrő­l álmodozott? Mérlegre kerül a kapcsolata. A kiegyensúl­yozottság önmagában még nem győzi meg. Többre, kalandra vágyik. Ám aki ezt biztosítan­i tudná, az nem feltétlenü­l a megbízható típus.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Most leginkább csak önmagára számíthat. Meg kell győznie a kétkedőket is, ha igazán jó eredményt akar elérni. A jó hatása az önt érő erőteljes konstellác­iónak, hogy az összes jegy közül a legegészsé­gesebb lehet ma.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön az, aki a leginkább ellen tud állni azoknak a kórokozókn­ak, amik másokat olyan könnyedén döntenek le a lábukról. Ha náthás is lesz, biztos lehet benne, hogy gyorsan és teljes mértékben regeneráló­dik.

Halak 02. 19.–03. 20.

Nem baj az, ha nem mindig az öné az utolsó szó. Ma a Hold uralja a kommunikác­ió házát, így a közlésvágy látható módon az érzelmek irányítása alá kerül. De azt is érzi, hogy nem csak így tudja uralni környezeté­t.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary