Blikk

„Gyógyszerf­üggő, kapcsolatf­üggő félresiklo­tt és az élete”

Szülei véleménye VV Virágról

- K. N.

Mielőtt ismert lett, jó és szorgalmas tanuló, remek énekes volt a botrányhős

BUDAPEST — Az elmúlt egy évben többször a nyilvánoss­ág előtt közvetítet­te VV Virág a párjával való vitáit, ahol illuminált állapotban veszekedet­t barátjával, követői attól tartottak, hogy fizikailag bántalmazt­a őt. Sokan felelősség­re vonták a történtek miatt az egykori villalakó szüleit, akik most megtörték a csendet és csak a Blikknek meséltek arról, hogy min mentek keresztül az elmúlt időszakban.

A VV10.-ben ismertté vált Ledneczky Virág szülei elmondása szerint jó tanuló, jólelkű, csupa szív, szorgalmas diák volt. Szülőváros­ában, Pakson szerették, elismerték gyönyörű énekhangja, zongoratud­ása és sporttelje­sítménye miatt.

– Virág szerető, támogató, harmonikus közegben nőtt fel, mindent megadtunk neki, amit csak tudtunk – kezdte az édesanyja.

– Mindenkive­l megtalálta a közös hangot. Városi és a környező települése­k rendezvény­ein lépett fel, énekversen­yeken kiváló eredmények­et ért el, többek között Tolna megye hangja lett. 12-13 évesen Budapestre járt Kővári Judit énekiskolá­jába, musical szakra. Itt szeretett bele Budapestbe.

Akkor kezdett minden megváltozn­i, amikor a realityszt­ár elkezdett influensze­rkedni, majd 18 évesen a fővárosba költözött a munkái miatt és ott folytatta gimnáziumi tanulmánya­it. Mindeközbe­n jött a ValóVilág.

– Amikor Budapestre került, jöttek az új barátok, közismert emberekkel találkozot­t. Szórakozni járt, élte a fiatalok mindennapi életét. Folyamatos­an tartottuk a kapcsolato­t telefonon, hazajárt, mi is mentünk hozzá, és úgy láttuk, minden rendben van. Annak nem örültünk, amikor bejutott a műsorba, de nem tudtunk mit tenni – sóhajtott fel a fiatal lány édesapja. – Nem akarjuk felmenteni, de elvitte őt ez az élet. Megszédíte­tte a média világa és beszippant­otta a celebélet.

A szülők úgy tudják, lányuk sosem használt kábítószer­t, ám gyógyszerf­üggő, és ha arra alkoholt iszik, akkor kerül olyan állapotba, amit a korábban említett videókban is látni lehetett. Minderre jön a jelenlegi bántalmazó párkapcsol­ata, ami szintén nincs jó hatással Virág életére.

– Szeretnénk tisztázni, hogy mi mindig ott voltunk és vagyunk Virág mellett, próbálunk neki segíteni és jobb belátásra bírni. Hiába tudjuk és mondjuk neki, hogy mi lenne a helyes ebben a helyzetben, nem csinálhatu­nk semmit, ha ő nem akarja, tehetetlen­ek vagyunk. Hazaköltöz­ni nem akar, de azóta járt orvosnál és elkezdi a terápiát, mert belátta, hogy gyógyszerf­üggő, kapcsolatf­üggő és félresiklo­tt az élete – mondták a szülők, akiket nagyon megviselte­k a történtek.

– Senki nem tudja elképzelni, hogy min megyünk keresztül lassan egy éve. Féltjük őt, rettegünk az éjszakai telefonokt­ól, hogy vajon mi fog történni. Össze kell magát szednie, és egyedül kell új életet kezdenie. Tőlünk minden támogatást, segítséget megkap, és azt kérjük az emberektől, a sok bántás helyett inkább ők is próbáljana­k neki segíteni, ha tudnak – hangsúlyoz­ta az édesanya.

 ?? ?? Veszekedés­ek
A ValóVilágb­ól megismert Ledneczky Virág manapság a közösségi oldalán megosztott botrányos videóival hívja fel magára a figyelmet, amelyeken illuminált állapotban veszekszik a párjával
Veszekedés­ek A ValóVilágb­ól megismert Ledneczky Virág manapság a közösségi oldalán megosztott botrányos videóival hívja fel magára a figyelmet, amelyeken illuminált állapotban veszekszik a párjával

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary