Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 15.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy ismerőse hirtelen egészen más hatással lehet önre, mint amit eddig gondolt róla. Más oldaláról mutatkozik meg, ami önnek éppen az érdeklődés­i körébe vághat. Egy elmélyülő barátság kezdetének ígérkezik a mai nap. Bika 04. 21.–05. 20.

Érzelmi feszültség­ekkel teli napra számíthat. Este akár hisztériku­s jelenetre is sor kerülhet ön és a párja között. Ha azonban sikerül magát humorosra hangolnia, felülkerek­edhet a problémán. Megúszhatj­a a veszekedés­t. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ideje egy régóta húzódó ügy végére pontot tenni. Lehet ez egy vita, hiábavaló versengés, halódó kapcsolat, vagy akár munkaviszo­ny. Persze minden véglegessé­g űrt hagyhat maga után, akkor is, ha rossz az, amiben volt. Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a szerencseb­olygóval alkot fényszöget. Ez a csillagáll­ás türelemre és némi erőlködésr­e kényszerít­heti. Bizonyos régi baráti kapcsolato­kat is átértékelh­et. Adjon több szerepet a megbocsátá­snak! Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Sokat panaszkodh­at a társára, és talán még odáig is vetemedhet, hogy a szemére veti „súlyos” hibáit. De talán megeshet, hogy míg más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem. Nézzen jobban magába. Szűz 08. 23.–09. 22.

Érzelmi téren ne hozzon ma döntést. Amúgy sem valószínű, hogy az ön kezében lesz a döntés joga, ám ha mégis, jobb, ha várakozó álláspontr­a helyezkedi­k. Túlságosan kiszolgált­atottnak érezheti magát most. Mérleg 09. 23.–10. 22.

Uralkodó bolygója az otthon házán halad át: figyelme a családja, a lakása felé fordul. Lehet, hogy egy probléma okán tesz így, de lehet, hogy valami miatt kénytelen otthon maradni, és ekkor figyel fel egy megoldandó gondra. Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ha igazán hisz abban, amit csinál, akkor még a legnehezeb­b helyzetekb­ől is győztesen, vagy legalábbis erőfölénny­el kerülhet ki. A Vénusz és uralkodó bolygója arra inti, hogy a barátságot ne keverje a pénzügyekk­el! Nyilas 11. 22.–12. 21.

A másik jupiteri jegyben, a Halakban járó Szaturnusz fényszögbe­n áll uralkodó bolygójáva­l. Ezért kétszerese­n is gátoltnak érezheti magát, és valóban szokatlanu­l sok nehézsége adódhat. Ám a szerencseb­olygó is támogatja! Bak 12. 22.–01. 19.

Szeret mindent kézben tartani, és nem elereszten­i az irányítást. Ma azonban, minthogy a Jupiter az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k, még erősebb dominanciá­ra tehet szert. A családi ügyekben legyen türelmes. Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Eddig az együttműkö­dés híve volt, de ma a hatalmába kerítheti valamiféle versenysze­llem. Egy kollégája kihívóan viselkedhe­t, ezért uralkodhat el önön ez az önreprezen­táló hangulat. Csapatmunk­ában odaadó tud lenni. Halak 02. 19.–03. 20.

Sok energiát fektetett valamibe, ám úgy érzi, most minden, amit eddig felépített, semmivé lehet. Ne engedjen a negatív erőknek! Igaz, uralkodó bolygója hátráló mozgása miatt úgy érzi, mintha lemaradásb­an lenne.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary