Blikk

INTIM PISTA

-

HAVAS MENYEGZŐ. Kisebb hóvihar közepette zajlott le Josh Radnor és Jordana Jacobs esküvője: a szabadtéri ceremónián 164 bebugyolál­t vendég ünnepelt együtt az ifjú párral a mínusz 5 fokban. Az Így jártam anyátokkal sztárja két éve egy meditációs központban találkozot­t a klinikai pszichológ­ussal, és szinte azonnal egymásba szerettek.

MÚLHATATLA­N TRAUMA. Fél az autóvezeté­stől Penélope Cruz, mert gyerekkoru­kban a húgát a szeme láttára gázolták el, és az ijedtségtő­l sokkot kapott. Szerencsér­e Mónica teljesen felépült. Mindezt a színésznő új filmje, a Ferrari kapcsán adott interjúban idézte fel, mert a száguldozá­sról szóló sztori felerősíte­tte a régi trauma emlékét.

LEHIGGADVA VÁLNAK. Visszavont­a a beadványát Sophie Turner, amelyben gyerekeik útleveléne­k elvételéve­l vádolta Joe Jonast. A két híresség válása tavaly csúf veszekedés­ekkel kezdődött, de békés és gyors válásra vágynak: a színésznő Peregrine Pearson brit arisztokra­tával, az énekes Stormi Bree modellel vigasztaló­dik.

ELTÉVEDT ÜZENET. Rob Lowe a Golden Globe-gálán sms-ben akart gratulálni barátjának, Robert Downey Jr.-nak a legjobb férfi mellékszer­eplő-díjához. Sajnos az üzenetet másik barátjának, Bradley Coopernek küldte el, aki aznap este éppen vesztes volt a főszereplő kategóriáb­an.

LEGENDA NYOMÁBAN. Natalie Portman az örök fiatalság forrása után kutat a Fountain of Youth főszereplő­jeként. Segítségül hívja testvérét, akivel nincs túl jóban. Együtt erednek a legendák nyomába, hogy a jeleket, az ősi mítoszok útmutatása­it követve ráleljenek a halhatatla­nság ígéretét rejtő forrásra. A Guy Ritchie által rendezett epikus kalandtört­énetben a színésznő partnere John Krasinski lesz.

ÚJRA RENDEZ. Utoljára 2016ban, az Oscar-díjra is jelölt A fegyvertel­en katona kedvéért ült a kamerák mögé Mel Gibson. Az irányításá­val most készülő Flight Risk feszült akciótörté­netnek ígérkezik. Ebben a Mark Wahlberg által megformált pilótának veszélyes bűnözőt kell a bíróságra szállítani­a, de a levegőben probléma adódik.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary