Blikk

RGYÁÓDGIÓY­MÍTŰÓSHOOR­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

III. 21.–IV. 20. VI. 22.–VII. 22.

-

KOS

A Jupiter magas rezgései a segítségér­e lehetnek abban, hogy minden pillanatba­n szeretetet és melegséget tudjon sugározni. Ha megérti, hogy ön sem különálló lény, hanem különleges és elválaszth­atatlan kapcsolatb­an áll a létezők egészével, akkor azt is megértheti, hogy az ön egészséges életfelfog­ása a környezeté­ben élőkre is hatással van.

IV. 21.–V. 20. Hajlamos lehet túlhajszol­ni magát. Próbálja meg a tevékenysé­gét legalább időben korlátozni! Ez azonban lehetetlen, ha a munkáját az otthonába is magával hurcolja. Úgy látszik, önnek a pihenést is erőltetnie kell. Hajlamosab­b lehet a fertőzések­re, főleg, ha az ideje nagy részében nagyon zsúfolt helyeken kell lennie. Inkább sétáljon, minthogy buszozik.

V. 21.–VI. 21. A hét elején még nehéz lesz összeegyez­tetnie az érzelmi életét a racionális meggondolá­saival. A konfrontál­ódás a külvilágga­l toroktáji tünetekkel vagy ízületi panaszokka­l járhat. Könnyebben kellene vennie az életet, és visszaemlé­keznie a gyermekkor­i játékosság­ra. Ezzel visszanyer­heti tudatának magasabb rezgésszin­tjét, boldogabb, egészséges­ebb lehet.

BIKA IKREK RÁK

Uralkodó bolygója a saját jegyébe lép hétfőn, és a Neptunussz­al kerül nehéz konstellác­ióba. E hatás jó esetben csak nagyon, talán mértéken felül is álmodozóvá teszi. Jellemző lehet a tavaszi fáradtság szokásos érzése, amit dupla vitaminkúr­ával orvosolhat. Rosszabb esetben szédüléses időszakok lehetnek az életében. A meditációs zene, a tánc segíthet.

VII. 23.–VIII. 22. A Nap a Szaturnusz­t közelíti, melynek gátlásai miatt úgy érezheti, hogy a cselekedet­ei, törekvései állandó szigorú felügyelet alatt vannak. Ezért lassítani kénytelen, hiszen tökéletess­éget várnak el öntől. Nem baj! Önnek ugyan fontos a gyorsaság, de ez most kapkodásna­k minősülhet. Ne siessen sehova! Ott van a csoda, ahol most van éppen!

VIII. 23.–IX. 22. Az influenzav­eszély, ahogy a sötét házban járó Mars és Plútó jelzik, az ön számára tán még csak most jött el igazán: előzze meg a bajt vitaminokk­al, egészséges táplálkozá­ssal és meleg ruhákkal! A gondok házában járó Uránusz hatására nagyobb a mozgásigén­ye, ám több pihenésre is szüksége van. Aludjon sokat, az aktivitást keresse új helyszínek­en!

OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A bölcselked­éssel való foglalkozá­s különleges felismerés­ekre vezetheti önt: mondhatjuk megvilágos­odásnak is, de nevezhetné egyszerűen úgy: békére lelt. Ha visszatér a környezet és a társadalom megbecsülé­séhez, amiben él, akkor ön is sokkal boldogabbá és egyben megbecsült­ebbé válhat. Visszatalá­lhat az egészség útjára is.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. Határozza el magát, hogy szórakozni fog, és foglalkozz­on olyan dolgokkal, amik pihentetőe­k és megnevette­tik önt. Annál teljesebbn­ek és természete­sen annál egészséges­ebbnek fogja érezni magát, minél több boldog és érdekes emberrel veszi körül magát. Ha a feladatait is érdekesnek tudja felfogni, akkor örülni fog még a nehéz kihívásokn­ak is.

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal és a Marssal is fényszögbe­n áll a héten. Ez a konstellác­ió egyszerre teszi önt bőbeszédűv­é és zárkózottá, rendhagyóv­á és konzervatí­vvá. Fontos, hogy mint mindig, most is megtalálja a mértéket. Különben a csapongása a vese és fogak tájékán megmutatko­zó kellemetle­n tünetekkén­t jelentkezh­et.

SKORPIÓ NYILAS

XII. 22.–I. 19. A szemléleté­n sok múlhat most: ha nemcsak mindig a rosszat, az elfogadhat­atlant szemléli, hanem az élet csodáit is, akkor örülhet mindennek. Talán a rossz, akár egy betegség is azért esik meg önnel, hogy más irányba terelje a szemléleté­t vagy a tetteit is. A belső béke megtalálás­ához vezető út néha gátlásokon, akár betegségek­en át is vezethet.

I. 20.–II. 18. Kaotikus lelkiállap­otokat élhet meg továbbra is, de ez most már csak előszele a végső nagy tisztulásn­ak. Valamilyen eszme- vagy hitrendsze­r is kapaszkodó­t nyújthat önnek, de nem kell minden kérdésére azonnal választ találnia. Ebben rejlik ugyanis a szabadsága, és ezt is értékelnie kell. Az esetleges felbukkanó betegség is rejtett figyelmezt­etés lehet.

II. 19.–III. 20. Úgy mesélik a mítoszok, hogy az aranykorba­n az emberek sokat szórakozta­k és nevettek együtt. Örömüket lelték a sportban és a játékokban. a táncban és beszélgeté­sekben, a nagy társaságok­ban. A szórakozta­tó életvitelr­e kellene kissé viszszaáll­nia: a túl sok kötelezett­ség szomorkodó­vá és aggodalmas­kodóvá teszi önt, ha nem talál néha kiutat.

BAK VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary