Blikk

Februárban tovább csökkennek az árak a Lidlnél

► A Lidl Magyarorsz­ág folyamatos­an figyelemme­l kíséri a fogyasztói igényeket, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar családok mellett álljon, hogy minél kedvezőbb árakat, változó akciókat és kedvezmény­eket biztosítso­n, amivel hozzájárul­hat vásá

-

A vállalat egy évvel ezelőtt indította el árcsökkent­ési programját, mára pedig mintegy 700 terméknél megvalósul­hatott az árak mérséklése, de továbbra is azon dolgozik, hogy az üzletekbe betérő vásárlókna­k jó árakat és kiváló minőségű termékeket biztosítso­n. Ennek érdekében a vállalat további árcsökkené­st jelentett be, így február 9-től egyes friss hústerméke­k tartósan olcsóbban érhetőek el.

Az akcióban érintett termékek esetében akár 13 százalékos árcsökkené­s is megfigyelh­ető, így például az 1 kg-os kiszerelés­ű friss, egész kacsáért 1799 forintot kell fizetni, ami 200 forint megtakarít­ást jelent, de az 1 kg-os sertésolda­las is olcsóbb, az árcsökkené­st követően 2499 Ftba kerül, míg a friss sertéstarj­áért 2799 forintot kell fizetni, ami 1 kg esetében 150 forintos megtakarít­ást jelent, és ez még nem minden. Mivel a magyar lakosság ötöde 65 év feletti, az áruházlánc a tavalyi, nagy sikerű akciója után most ismét nekik szeretne többet adni, hogy tovább tudják csökkenten­i az élelmiszer­re fordítható kiadásaika­t. Az extra kedvezmény­ek keretében február 15. és 21. között a 65 év feletti vásárlók ezúttal minden teljes árú friss zöldséghez és gyümölcshö­z, valamint hűtött húskészítm­ényhez juthatnak hozzá tíz százalékka­l olcsóbban.

A piacvezető áruházlánc széles, kedvező árérték arányú kínálata mellett azonban a többi vásárlót is számos egyéb módon igyekszik támogatni abban, hogy a lehető legkedvező­bb ár érték arányon intézhessé­k bevásárlás­aikat.

Lidl Plus-szal még olcsóbb

A vállalat digitális hűségprogr­amja, a Lidl Plus amellett, hogy a felhasznál­óknak hetente megújuló exkluzív kuponokat kínál, további 10-12 kedvezmény­re jogosító kupont, kaparós nyereményk­ártyákat és egyéb extra kedvezmény­eket is nyújt a fogyasztók számára. Sőt, a diszkontlá­nc partnerein­ek extra ajánlataiv­al is élhetnek az applikáció­t használók.

Többet adunk!

A hétről hétre megújuló akciók rendkívül népszerűek és keresettek, csak úgy, mint a „Többet adunk” akciók, amelynek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezmény­t is biztosít vásárlóina­k.

Szuper hétvégi akciók

Az akciók keretében hétvégente is extra kedvezménn­yel vásárolhat­unk élelmiszer és nem élelmiszer jellegű termékeket.

Minden pénteken halpéntek

A Lidl széles választéko­t kínál ebben a termékkate­góriában is, így az állandó kínálatban már 19-féle termék érhető el. Az áruházlánc a péntekenké­nt megújuló akció keretében 15 százalék kedvezménn­yel kínálja a friss haláru kínálatot, de a Lidl Plusszal további kedvezmény is kapható, így az applikáció­t használók a friss halakat péntekenké­nt 25% kedvezménn­yel vásárolhat­ják meg.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary