Blikk

Babát várnak ék Iszak Eszti

► A műsorvezet­ő és férje, az olimpiai bajnok Gyurta Dániel repes a boldogságt­ól

-

Óriási örömhír! Iszak Eszter és Gyurta Dániel hamarosan anyai és apai örömök elé néz, ugyanis kisbabát vár a műsorvezet­ő – ezt a közösségi oldalaikon is megerősíte­tték. A sztárpár annak idején hónapokig titkolta azt is, hogy eljegyezté­k egymást a Maldív-szigeteken 2021-ben, majd szintén sokáig csak találgatha­ttak a rajongók arról, hogy kimondták-e egymásnak a boldogító igent. 2022 júliusában, egy titkos ceremónia keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Az álomesküvő több napig tartott, a Le Til Kúriában volt az igazi amerikai filmbe illő lagzijuk, amilyenre Eszti mindig is vágyott.

– A szeretteik és a legfontosa­bb barátaik már jóval korábban, egy közeli luxusszáll­odában, a Hotel Pagonyban élvezték a spa, a wellness és a pihentető programok adta lehetősége­ket. Olyan volt, mint az amerikai filmekben, ahol a menyasszon­y és a vőlegény az esküvőjük köré egy többnapos rendezvény­t szerveznek, amely során a barátok és a családtago­k amellett, hogy még jobban megismerik egymást, közösen készülnek a nagy napra. Ráadásul van, akit még az esküvő másnapján is vendégül látnak, hogy együtt pihenjék ki a hajnalig tartó buli fáradalmai­t – árulta el akkor lapunknak egy bennfentes.

Most megtudtuk, hogy az álompár kapcsolata szintet lépett, és nemsokára bővül a családjuk, ugyanis

a szőke szépség kisbabát hord a szíve alatt, információ­ink szerint augusztusb­an érkezhet a kis jövevény.

Bár a magánéleté­ről mindig is kevés részletet osztott meg a nyilvánoss­ággal, azt már évekkel ezelőtt elárulta, hogy családra és gyerekre vágyik.

– Kevesen tudják rólam, de nag yon családcent­rikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképp­en szeretnék majd egyszer családot, már én is 30 éves vagyok, és bár nem érzem magam annyinak, el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek. Szerencsér­e a szüleim soha nem szóltak bele az életembe, nem is faggatózna­k ez ügyben, maximálisa­n megbíznak bennem és a döntéseimb­en – magyarázta évekkel ezelőtt Eszti, aki azt is kiemelte, hogy folytatná a családi hagyományo­kat, és ha majd egyszer kislánya születik, Eszternek nevezi.

Bár Daninak és Esztinek nag yon sűrűek és pörgősek a mindennapj­aik, a kismama úgy gondolja, ez nem akadály arra, hogy bővüljön a családjuk.

– Azt gondolom, egy modern anyuka mindent meg tud oldani, és az sem baj, ha a gyermeke is hozzászoki­k a pörgéshez. Én magam is nagyon pörgős nő vagyok, ha úgy alakul, hogy családom lesz, biztos viszem majd magammal az utazásokra a picit is – vallotta be.

 ?? ?? Az olimpiai bajnok úszó 2021-ben mesés környezetb­en kérte meg a szép műsorvezet­ő kezét
Blikk-összeállít­ás
Szerelem
Gyurta Dániel és Iszak Eszter már egy ideje tervezték a családalap­ítást
Az olimpiai bajnok úszó 2021-ben mesés környezetb­en kérte meg a szép műsorvezet­ő kezét Blikk-összeállít­ás Szerelem Gyurta Dániel és Iszak Eszter már egy ideje tervezték a családalap­ítást
 ?? ?? Igen!
Igen!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary