Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 16.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nem egyszerű az élete mostanában: ön legalábbis így érezheti. Néhanapján még a felkelés, sőt annak még csak a gondolata is nehézségne­k tűnhet. Ezért ma is körülménye­sen indul a napja, de a folytatás annál jobb lehet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma úgy tűnhet, hogy mindenki ön ellen van. A jegyén áthaladó Hold az Uránusszal kerül kellemetle­n fényszögbe, ami az otthonában okozhat feszült helyzeteke­t. Nehogy nyitva hagyja a gáz- vagy a vízcsapot!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A mai napon sor kerülhet valamiféle ellenőrzés­re, akár a felsőbb vezetőség, akár valamilyen hatóság részéről. Nem kell aggódnia: ön felkészült, és ezért minden elvárásnak meg fog felelni. A lehető legjobb arcát mutathatja.

Rák 06. 22.–07. 22.

Míg mások a környezeté­ben mind legyengült­ek és betegek, vagy érzik a tavaszi fáradtság leverő hatását, ön tele van energiával. Ezért képes arra, hogy mások helyett is helytálljo­n. Ezt ma akár be is bizonyítha­tja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A kiegészítő jegyében járó Napnak mint születési uralkodójá­nak is köszönheti, hogy végre tisztán látja a helyzetét. Tisztán, de azért nem illúzióktó­l mentesen. Arra is ráébredhet azonban, hogy az illúziók nem álmok.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A tanulmányo­kat vagy a külföldi munkát érezné az igazi perspektív­ának, de egyelőre mindkettő elé akadályoka­t gördít a sorsa. Ám ezek az akadályok csupán átmenetiek. Ellenük persze egyetlen fegyvere a türelem lehet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A partnere alapvetően azt várná el, hogy minden gondját megossza vele. Ám ha ön ennek a közelmúltb­an sorozatosa­n ellenállt, mert nem bízott meg benne, vagy mert kímélni akarta őt, akkor most ennek megihatja a levét.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygói a Vénuszszal kapcsolódn­ak egy ideje: egyre szorosabbr­a fűzhet egy ismeretség­et, vagy akár teljesen el is merülhet egy szerelembe­n. Ám ha egy munkatársa az illető, akkor gondolja meg, meddig megy el!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Kellemetle­n mondandója lehet egy ismerőséne­k ma. Ez akkor is rosszul érintheti, ha nem személyese­n önnek szól a panasz vagy a bántás. Különösen az idősebb személyek lehetnek önre lelkileg is rossz hatással.

Bak 12. 22.–01. 19.

Csupán a közlekedés­sel vagy a kommunikác­ióval kapcsolatb­an lehetnek gondjai. Ezért jól válassza meg a járművet, amivel ma utazik, és a kommunikác­iós csatornát, amit használ. Legjobb a személyes megbeszélé­s.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma is rossz kedvében van, de mivel azzal, akivel gondja van, igazából nem bocsátkozh­at parázs vitába, mert az illető a feljebbval­ója, vagy mert távol van, ezért hajlamos minden ellenérzés­ét a kedvese nyakába zúdítani.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha a jelenlegi munkájában úgy érzi, hogy egyre nehezebb az érvényesül­és, az talán azért van, mert nem érzi a hivatásána­k azt, amit űz. A saját utak keresésére persze nem csak az új munkahely az egyetlen lehetőség.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary