Blikk

Külföldre menekült a gyerekszép­ségverseny­eket szervező nő Anyukák tömegét verte át

Kiszel Tünde is zsűrizett a szülőket becsapó vállalkozó­nál

-

► Az üzletasszo­ny a fekete mágia világában is járatos, nagy a meggyőzőké­pessége

Egyre furcsább fordulatok­at vesz a gyerekszép­ségverseny­ek szervezője körül gyűrűző botrány. Újabb áldozatok jelentkezt­ek a Blikkben megjelent cikk után, tőlük is ugyanazokk­al a trükkökkel csalt ki százezreke­t, sőt milliókat egy vállalkozó­nő. Modellkarr­ierrel, külföldi utakkal hitegeti a szülőket, majd az indulás előtti napokban lemondja a programot, a befizetett pénzek visszautal­ását pedig halogatja, valakinek 10 éve tartozik.

Az egyik károsult úgy tudja, a vállalkozó­nőnek nemcsak jó kapcsolata­i és ügyvédei vannak, de még fekete mágiával is foglalkozi­k. Hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy sokakat képes az ujja köré csavarni, nem tudni. Többen azonban inkább azért bíztak meg a vállalkozó­nőben, közelében többször látták Kiszel Tündét szépségver­senyek zsűritagja­ként.

Marton Rózsában is bizalmat ébresztett a szervező nő iránt Kiszel Tünde jelenléte. Neki 8 millió forinttal tartozik a vállalkozó­nő.

– Amikor a fiam munka nélkül maradt, rábeszélte, hogy alapítson szépségipa­rral foglalkozó vállalkozá­st, és felajánlot­ta, hogy majd ő segít neki a kapcsolata­ival és a tapasztala­taival. Mindenféle címen különféle összegeket kért tőle reklámkamp­ányra, tévészerep­lésre. Két éve októberben még szerveztek egy szépségver­senyt együtt, tavaly februárban pedig egy karnevált egy kastélyban. Csak ezen a fiam 4 millió forintot bukott, mert utólag kiderült, hogy mégsem jöttek a beígért szponzorok. Márciusban feljelenté­st teszünk a rendőrsége­n, ha addig nem történik semmi – jelentette ki Rózsa.

A Blikk utolérte Kiszel Tündét, aki nem akart nyilatkozn­i a témában, csak annyit árult el, hogy valóban zsűrizett szépségver­senyeken a vállalkozó­nő felkérésér­e, de nem tud róla semmi bővebbet, neki nem tartozik pénzzel.

A Nyíregyház­án élő Mezei Zsoltnak viszont igen, összesen 840 ezer forinttal.

– Egy modellfotó­zásra vitte el a párom a kislányunk­at, onnan ismerjük a vállalkozó­nőt. Később felhívott, hogy licencjogo­t akar vásárolni, pár napra szüksége lenne 500 ezer forintra. Majd még 300 ezret kért, de azt sem adta meg.

Később felajánlot­t nekik egy bulgáriai utazást a tartozás egy részéért, de az indulás előtt két nappal közölte, hogy csak később tudnak repülni, a 7 napos útból így 5 nap lett.

– Bár ne mentünk volna! Nem volt lefoglalt szállásunk, a hazaindulá­s előtti délután nem volt még repülőjegy, sehol nem volt a szponzor, aki állta volna a 60 ezer forintos nevezési díjat, így nekünk kellett fizetni azt is – sorolta sérelmeike­t Mezei Zsolt.

A Blikk internetes csevegőpro­grammal érte utol a vállalkozó­nőt, aki azt közölte, hogy jelenleg külföldön tartózkodi­k. Ígérete szerint a közeljövőb­en sajtótájék­oztatón vagy más formában nyilatkozn­i fog. Állítása szerint üzleti érdekű, összehango­lt lejáratóka­mpány folyik ellene.

Az üggyel kapcsolatb­an lapunk kereste a rendőrsége­t, későbbre ígértek választ.

 ?? ?? Csalódás A Blikk kedden számolt be a versenysze­rvező nő kétes ügyeiről
V. J. Z.
Kiszel Tünde személye még vonzóbbá tette a szülők számára a szépségver­senyeket
Kálvária
Mezei Zsolt egy bulgáriai versenyre vitte el a kislányát, mint kiderült: kész ráfizetés volt az út
Csalódás A Blikk kedden számolt be a versenysze­rvező nő kétes ügyeiről V. J. Z. Kiszel Tünde személye még vonzóbbá tette a szülők számára a szépségver­senyeket Kálvária Mezei Zsolt egy bulgáriai versenyre vitte el a kislányát, mint kiderült: kész ráfizetés volt az út
 ?? ??
 ?? ?? Vonzó
Vonzó

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary