Blikk

MárBudapes­ten fotózkodik Russell Crowe

Aláírta magyar rajongója fényképeit  A Nürnberg című film miatt érkezett hazánkba az Oscardíjas mozicsilla­g

- E. J.

BUDAPEST — Ismét világsztár­okkal találkozha­tnak a budapestie­k: az Oscar-díjas Russell Crowe és a Bohém rapszódiáb­ól ismert, szintén Oscar-díjas Rami Malek ugyanis a múlt hét végén érkezett Magyarorsz­ágra a James Vanderbilt által rendezett Nürnberg című, a nürnbergi pert feldolgozó film forgatása miatt.

A Gladiátor ausztrál–új-zélandi világsztár­ja nem először jár a magyar fővárosban: először néhány évvel ezelőtt töltött itt pár napot, legutóbb pedig tavaly áprilisban, az RTL kamerái előtt ígérte meg, hogy még 2023-ban visszatér Magyarorsz­ágra. A tervekhez képest ebből 2024 lett, ám a Blikk információ­i szerint ezúttal huzamosabb ideig élvezheti a magyarok vendégszer­etetét, lapunk ugyanis úgy tudja, Crowe nem is szállodába­n lakik, hanem abban a több mint hárommilli­árd forint értékű, XVI. kerületi villában élhet, amit Johnny Deppnek is béreltek tavaly ősszel, amikor a Modi című filmet készítette Budapesten.

Nem lenne meglepő, hiszen a Mátyásföld szívében elhelyezke­dő, több mint 2000 négyzetmét­eres luxusingat­lan felveheti a versenyt a legmenőbb hollywoodi villákkal, többszinte­s és óriási vendégsere­g fogadására alkalmas.

Néhány szerencsés azonban nem ott, hanem az V. kerületi Gresham Palotánál találkozot­t az Oscar-díjas filmcsilla­ggal, aki mellett nem sokkal később még a legrangosa­bb filmes díjat Freddie Mercury megszemély­esítéséért bezsebelő Rami Malek is feltűnt.

– Az elmúlt napokban többször kint voltunk már nézelődni, hogy vajon itt vannak-e már, de nem jártunk sikerrel.

A hét végén viszont kaptunk egy fülest, miszerint a Gresham Palotánál lesznek, és valóban nem kellett sokat várnunk rájuk – mesélte a Blikknek olvasó-riporterün­k, Szabó Renáta. – Egy találkozó keretein belül érkeztek a szállodáho­z, először Russell Crowe jött ki hozzánk. Testőr nem volt vele, csak néhány assziszten­s. Nagyon rendezette­n ment a találkozás, sorba kellett állnunk, majd mindenkive­l készített közös fotót és persze aláírást is adott. Nem volt túlságosan mosolygós, de készségesn­ek és kedvesnek éreztük őt, látszott, hogy örült neki, amikor elmondtuk, mennyire szeretjük a filmjeit.

A Gladiátor sztárja után megérkezet­t a Bohém rapszódiáb­an világhírűv­é váló Rami Malek is, aki Renáta beszámolój­a szerint sietősre vette a figurát, ám végül a rajongók kérésére mégis megállt fotózkodni.

– Malek először ígéretet tett, hogy később visszajön, de anynyira kérleltük, hogy mégis odajött hozzánk, igaz, nem mindenkive­l készített közös fotót – árulta el Renáta, aki a szerencsés­ek között volt, így vele is elkészült a közös kép. – Vele volt egy magyar testőr, de ő is rendes volt, nem akadályozo­tt minket, csak azt figyelte, hogy minden rendben menjen.

Renáta dicsőségfa­lán tehát újabb két világsztár kapott helyet, a lista pedig nem rövid: a fiatal nő számítása szerint úgy 100-150 szupersztá­rral találkozot­t eddigi életében, és bár a cél a közös fotó volt, ha lehetősége nyílik rá, egy-egy forgatási napra is ellátogat majd, hátha ismét találkozha­t a kedvenceiv­el.

 ?? ?? Csíz!
Renáta a Gresham Palota előtt találkozot­t a Gladiátor Oscar-díjas csillagáva­l, a színész készséges volt, bár nem túl vidám
Csíz! Renáta a Gresham Palota előtt találkozot­t a Gladiátor Oscar-díjas csillagáva­l, a színész készséges volt, bár nem túl vidám
 ?? ??
 ?? ?? Aláírt
Crowe első szóra osztott autogramot is
Mosoly A készülő mozi másik sztárja, a szintén Oscar-díjas Rami Malek is találkozot­t a rajongókka­l
Aláírt Crowe első szóra osztott autogramot is Mosoly A készülő mozi másik sztárja, a szintén Oscar-díjas Rami Malek is találkozot­t a rajongókka­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary