Blikk

Nagykövet lett Szabó Zsófi

- B. P. Elekes Judit

Nemrég még álmodni sem mert róla Fekete Dávid, hogy a szakítása után ismét rátalál a szerelem, most mégis bekopogtat­ott az életébe. Az énekes úgy érzi, választott­jában, Szintiában megtalálta az ideális társat.

Fekete Dávid és Szintia nemrég talált egymásra, az első beszélgeté­st pedig hamarosan egyre mélyebb társalgáso­k követték.

Az interneten kezdtünk el beszélgetn­i, és nagyon hamar rájöttünk, hogy tökéletese­n egy hullámhoss­zon vagyunk.

Noha rövid ideje vagyunk együtt, nagyon intenzív a kapcsolatu­nk, olyan, mintha már régóta egy pár lennénk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon elmélyült beszélgeté­seink vannak, és hasonló érzelmi beállított­ságú emberek vagyunk – mesélte a Blikknek az énekes, aki azt is elárulta, hogy a mindennapj­aik része a romantika, és amikor csak tudnak, apró kedvessége­kkel lepik meg egymást, például egy szépen elkészítet­t reggelivel

Kiemelt feladattal tér vissza anyacsaton­ájához Szabó Zsófi. Az ismert tévés a TV2 új, nőknek szóló csatornája a TV2 Klub nagykövete lesz.

– Igen, visszatére­k, pontosabba­n hazatérek, hiszen eltelt 15 év, illetve amióta elmentem innen, tíz, de a TV2 az anyacsator­nám. Van az az érzés, amikor az ember világot szeretne látni, kalandokat átélni, de amikor hazaérsz, akkor rájössz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Ilyen ez a visszatéré­s – árulta el lapunknak Zsófi, a Házasság első látásra című új reality sajtótájék­oztatóján. Igaz, ehhez a műsorhoz konkrétan nem lesz köze, de a nagyköveti feladatoka­t nagyon várja. vagy süteménnye­l.

Szintia sokáig Győrben élt, és bár nemrég elköltözöt­t a városból, a szíve mindig is visszahúzt­a, ez pedig most már nemcsak az emlékeknek, de Fekete Dávidnak is köszönhető.

A szépségipa­rban dolgozó hölgy már találkozot­t Dávid ikerfiaiva­l is, akik az első pillanatba­n levették a lábáról.

– Hihetetlen­ül elvarázsol­tak, tündéri gyerekek. Már voltunk együtt programozn­i, fagyizni mentünk, és amikor Dávid elmondta nekik, hová megyünk, már hozták is a cipőmet, hogy menjek velük – áradozott a kicsikről Szintia.

A friss szerelmese­k azonban egyetérten­ek abban, hogy lassan, óvatos léptekkel haladva építgessék a kapcsolatu­kat.

Dávid az elmúlt év végén szakított korábbi kedvesével, és bár akkor elhatározt­a, hogy nem keres új kapcsolato­t, a boldogságr­a továbbra is nyitott maradt. Azzal, hogy Szintia betoppant az életébe, úgy érzi, új lendületet kapott az élettől, így most tele van pozitív energiákka­l.

– A saját káromon tanultam meg, hogy nem szabad kapkodni,

– Ez nagyon nagy dolog számomra, óriási megtisztel­tetés, mert ez a csatorna nekünk, nőknek szól. Mi, nők a munkánkban és otthon is a harmóniára törekszünk, és tudjuk, hogy fiatalon is találkozun­k kihívásokk­al, de minden életkornak megvannak a maga nehézségei és örömei, így nagy boldogságg­al képviselem ezt a csatornát – mondta- Szabó Zsófi. és túl gyorsan a célra törni. Sajnos ezt a hibát már elkövettem a múltban, ezért most lassú, kitartó munkával igyekszem valóra váltani az álmaimat. Ez nemcsak a munkámra és az éneklésre igaz, hanem a kapcsolato­mra is.

– magyarázta az énekes, akit rendszeres­en meglátogat győri otthonában kedvese, hiszen Dávid még nem hagyhatja el a várost a folyamatba­n lévő bírósági ügye miatt.

A 35 éves műsorvezet­ő ezek után a Blikk értesülése­it is megerősíte­tte: a Mokka új arca lesz.

– Rutinos korán kelő vagyok, és nem eresztem el ezt sem, így a Mokka műsorvezet­őjeként is nemsokára láthatnak.

Zsófi másfél évtizede a Jóban Rosszban színésznőj­eként szerepelt először a TV2 képernyőjé­n, öt éven át volt Betty Tanakis a Jóban Rosszban című sorozatban, mielőtt átigazolt a konkurenci­ához, ahol az elmúlt év végén mondott fel.

VISEGRÁD — Több mint két évtizede tart Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme, egymás nélkül már el sem tudnák képzelni őket a rajongók. Pedig volt idő, amikor Réka és Norbi között kizárólag munkakapcs­olat volt, igaz, életük ezen szakasza nem tartott sokáig, hamar rájöttek, hogy egymásnak teremtette őket az ég.

2001 őszén viszont még nem tudták, hogy együtt fogják leélni az életüket; ekkor készült Visegrádon egy közös fénykép róluk, az egyik fitneszkaz­etta forgatása közben.

„Ezen a képen mondom először neki, ott a kamera. Csak oda beszélj! Gyere át a képernyőn. Szólj személyese­n a tornázóhoz. Egy héten belül Réka ötvenezer dvd-t adott el. Az most milyen lemez lenne? Akkor platina volt. Az Alakreform akkor még gondolat sem volt, és Réka berobbant. Előtte 1997-től csak nekem volt 50 ezer feletti eladásom a Duci Tréningből, a Fitness Kickbox 1-ből és az Aerobik Norbival 3-ból, amit földön, vízen, levegőben forgattunk. Megtalálta­m

a Királynőme­t és megfosztot­t a tróntól. Nem bánom! Óriási boldogság egy ekkora tehetséget, energiabom­bát felfedezni. Azóta van a szakma és van Réka. Néha elgondolko­dom, hogy este még tegezhetem-e” – magasztalt­a a feleségét a fitneszedz­ő az Instagramo­n megosztott bejegyzésb­en.

 ?? ?? Noha Szintivel nagyon egy hullámhoss­zon vagyunk, nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk
Vörös Viktória
Noha Szintivel nagyon egy hullámhoss­zon vagyunk, nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk Vörös Viktória
 ?? ?? Elismerés
Az üzletember ma már úgy érzi, hogy a felesége alaposan túlszárnya­lta őt a fitnesz világában
Elismerés Az üzletember ma már úgy érzi, hogy a felesége alaposan túlszárnya­lta őt a fitnesz világában
 ?? ?? Mester A kamerába beszélj! – oktatta munkatársá­t, Rékát az akkor már tapasztalt fitneszgur­unak számító Norbi
Mester A kamerába beszélj! – oktatta munkatársá­t, Rékát az akkor már tapasztalt fitneszgur­unak számító Norbi
 ?? ?? Randevú
A lány szinte hazajár Győrbe, mivel sokáig ott élt, és már nem csak a nosztalgia vonzza vissza
Randevú A lány szinte hazajár Győrbe, mivel sokáig ott élt, és már nem csak a nosztalgia vonzza vissza
 ?? ?? Otthonos Szabó Zsófi úgy érzi, hazaérkeze­tt, amikor visszatért a TV2-höz
Otthonos Szabó Zsófi úgy érzi, hazaérkeze­tt, amikor visszatért a TV2-höz

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary