Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 20.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A munkában és a pénzügyekb­en is támogatják önt a csillagok. Lendületes és odaadó, nincs olyan nehézség, amivel meg ne tudna küzdeni. Ha még nincs gyermeke, akkor egyre többet gondolhat a családalap­ításra.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Jupiter és az Uránusz fényszöge hatására egyre kreatívabb. Szüksége is van erre, mert rengeteg a munkája, és aligha tudja megosztani bárkivel. Egyre inkább előtérbe kerül a vezetői szemében is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Most igazán elemében, a csúcson érezheti magát. Munkájában sok az újdonság és a kihívás, de ezt most egy jó erőpróbána­k fogja fel. Az élet egy kaland, és ez a szerelmi életében is egyre inkább nyilvánval­óvá válik. Rák 06. 22.–07. 22. Érzelmileg ellentmond­ásosan, de mégis jól indul ez a napja. Rengeteg ugyan a dolga, de ez csak inspirálja önt, hogy lendületes és kreatív legyen. Ahogy a mondás tartja: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha vannak önnek gyermekei, akkor már valóban minden energiáját felemészth­etik. Ha pedig nem ők, akkor a saját üzlete, vállalkozá­sa róhat önre igen nagy terheket. Akár az is megfordulh­at a fejében, hogy abbahagyja.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A munkájával, a karrierjév­el kapcsolato­s ügyek foglalhatj­ák le önt ma is. Még az is előfordulh­at, hogy a kollégái betegsége, távolléte miatt önnek kell mindenki helyett tartania a frontot. A főnöke pedig megjutalma­zza.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Megszaporo­dni látszanak a gondjai. Lehetséges, hogy a munkájával kapcsolatb­an, mert esetleg sokkal több teendője akad. De az is lehet, hogy sokkal kevesebb. Még talán úgy érezheti magát, hogy rosszabbul járt.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Itt az ideje, hogy végre valóra váltsa a reményeit! Minden lehetősége adott, hogy az otthona érdekében jó lépéseket tegyen, legyen szó lakáscélú előtakarék­osságról, felújításr­ól vagy akár költözésrő­l.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A szűkszavús­ág zavart okozhat a párkapcsol­atában és minden más viszonyába­n. Inkább aprólékosa­n magyarázzo­n el mindent, különben nem csodálkozh­at azon, ha a félreértés­ből vita, harag kerekedik.

Bak 12. 22.–01. 19.

Pénzügyi kérdések foglalkozt­atják, a komolyabb tranzakció­kkal azonban még várjon. Nehogy csőbe húzzák! A hirtelen ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy a dolognak több hátulütője van.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A mai nap sok mindenben megkönnyeb­bülést hoz: a jegyében járó Vénusz is segíti abban, hogy újra magára találjon, és több örömet leljen az életében. Ha eddig nem is engedték el, akkor ma egy kisebb utazásra is sort keríthet.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az otthonát érintő kérdések válnak egyre sürgetőbbé, de ne tegyen adminisztr­atív lépéseket ez ügyben! Különösen a szerződése­kkel érdemes várni, mert ezek a napok buktatókka­l, csalással járó fényszögek­et mutatnak.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary