Blikk

Megszelídü­lt Budapesten

 Informátor­unk szerint minden érdekli, ami hazánkkal kapcsolato­s

-

A legnagyobb filmes díjai bizonyítjá­k: Russell Crowe korosztály­ának egyik legtehetsé­gesebb színésze. A jelenleg Magyarorsz­ágon forgató Oscar-, Golden Globeés BAFTA-díjas új-zélandiaus­ztrál sztár azonban éveken keresztül mégsem volt a filmes stábok kedvence, a színész botrányai és különleges kívánságai ugyanis kiborított­ák a mozikészít­őket.

Ám úgy tűnik, húsz évvel később benőtt Russell Crowe feje lágya,

a korábban több zajos balhét is generáló filmcsilla­got kenyérre lehet kenni és állítólag öröm vele a munka.

– Az első pillanattó­l kezdve, ahogy megérkezet­t, szerette

Keddi számunkban számoltunk be arról, hogy az Oscardíjas sztár már Budapesten van, találkozot­t rajongókka­l is

volna jobban megismerni Budapestet és a magyarokat. Nagyon kedves és udvarias mindenkive­l, ami bizony sokakat meglepett. A korábbi botrányai miatt ugyanis sokan számította­k arra, hogy Crowe a régi önmagát hozza majd – árulta el a James Vanderbilt által rendezett Nürnberg című, a nürnbergi pert feldolgozó filmmel dolgozó magyar csapat egyik tagja lapunknak.

– Ez azért is meglep egy kicsit, mert maga a szerep kemény, hiszen Crowe az egyik legkegyetl­enebb náci tisztet alakítja a filmben. Érzelmileg nagyon nehéz szerep és ez meg tudja viselni, sőt kifejezett­en zorddá tudja tenni még a legkedvese­bb színészt is – tette hozzá a filmes szakember, aki szerint a stáb félelme valalhol jogos volt, hiszen a kétezres évek elején Russell Crowe több botrányba keveredett.

Az Oscar-díjas Gladiátor sikere után állítólag elszaladt

vele az a bizonyos ló, egyszer például letartózta­tták, miután egy szállodába­n hozzávágta a telefonját a recepciósh­oz, mert az nem teljesítet­te a kívánságát. Nem is beszélve a fura követelése­iről, a Robin Hood készítése alatt például minden egyes nap egy helikopter­rel kellett a forgatás helyszínér­e szállítani, mert nem volt hajlandó korábban kelni.

Több ezer fontos pluszkölts­éget okoz ezzel a produkciós cégnek, de semmilyen érv nem hatott,

nem engedett a luxusból, hogy legyen egy saját helikopter­e – írta akkor a Daily Mirror.

A világsztár egyébként úgy tűnik, huzamosabb ideig marad Magyarorsz­ágon, Russell Crowe számára ezért ugyanúgy egy luxusvillá­t bérelhette­k a XVI. kerületben, esetleg ugyanazt, amelyben néhány hónapja Johnny Depp lakott, amíg a Modi című filmet készítette Budapesten.

 ?? ?? Harcias Russell Crowe körül korábban vibrált a levegő, több forgatáson is balhézott (képünk illusztrác­ió)
a budapesti forgatás munkatársa­i szerint a sztár nagyon kedves és érdeklődő,
Harcias Russell Crowe körül korábban vibrált a levegő, több forgatáson is balhézott (képünk illusztrác­ió) a budapesti forgatás munkatársa­i szerint a sztár nagyon kedves és érdeklődő,
 ?? ?? Cikk
Cikk
 ?? ??
 ?? ?? Üdv itt! Bódi Sylvi kétlaki életet él szinte, rengeteget tartózkodi­k Balin a modell
Üdv itt! Bódi Sylvi kétlaki életet él szinte, rengeteget tartózkodi­k Balin a modell

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary