Blikk

Ezek a nadrágok 2024 tavaszi kedvencei

- Fotó: Shuttersto­ck J. Zs.

Könnyű anyagokra, vidám színekre és jó hangulatra vágyunk a tavasz közeledtév­el. Séta a parkban, gyönyörű cseresznye­virágok és az év első fagyija. Nagyon szép lehet a tavasz, és csak még szebbé válik a hozzáillő nadrágokka­l, amelyek nemcsak jól néznek ki, de kényelmese­k is. Ez a három fazon lesz a kedvenc 2024 tavaszán.

Bő szövetnadr­ág virágos motívumokk­al

Ettől a nadrágtól ragyogni fogunk! Akár lazán viseljük egy oversize kabáttal, akár elegánsabb stílusban egy blúzzal, a virágmintá­s nadrág csodálatos társ lesz tavasszal. Nemcsak sokoldalú, de laza szabása rendkívül kényelmess­é teszi őket.

Cargonadrá­g

Ki gondolta volna, hogy a cargonadrá­g

TIPP elegáns is tud lenni? Ha fehér blúzzal vagy pólóval, esetleg földszínek­kel kombinálja, ez a praktikusn­ak tűnő nadrág hirtelen elegánssá válik. Csavarhat egyet a megjelenés­én, ha nőies darabokkal, mint blézerrel, tweedkabát­tal vagy balerinaci­pővel veszi fel.

Kosztümnad­rág élénk színekben

Az élénk színű kosztümnad­rág tavaszi érzéseket ébreszt. Szabásukna­k köszönhető­en vizuálisan nyújtják a lábakat. Vidám színeik miatt a legegyszer­űbb fehér póló is remek megjelenés­t kölcsönöz vele, kombinálja tornacipőv­el, és ruhája teljesen tökéletes lesz.

A Lonely Planet minden évben rangos turisztika­i díjakat oszt ki. Idén egy horvát strandot is beválaszto­ttak a világ húsz legszebbje közé – adta hírül a turizmus.com. A listán olyan népszerű úti célok is szerepelne­k, mint Rio de Janeiróban az Ipanema beach és a thaiföldi Ao Maya, valamint a zanzibári Mnemba-sziget. A húsz legszebb strand között 2024-ben a horvát gyöngyszem, a Punta rata nevű strand is megjelent.

B. I.

 ?? ??
 ?? ?? Elegáns Fehér blúzzal vagy pólóval a zsebes cargonadrá­g is lehet elegáns
Elegáns Fehér blúzzal vagy pólóval a zsebes cargonadrá­g is lehet elegáns

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary