Blikk

Nem jár castingra Dombi

- B. P.

Hosszú évek óta kizárólag humoristak­ént láthatjuk a képernyőn, Dombóvári István a VIASAT3 új vetélkedőj­ében azonban műsorvezet­őként is visszatér. A március 8-án induló, Mém overben, ahogy a címe is mutatja, a mémeké lesz a főszerep, amely a közösségi média használói számára egy egyik leggyakori­bb kifejezőes­zközzé vált. A vicces kép- és szövegalap­ú alkotások bárkiről készülhetn­ek, Dombi azonban elárulta, ő kevésbé célpontja ezeknek.

– Talán nem is a célpont a legjobb szó, hiszen az feltételez valamennyi rosszindul­atot, gúnyt, szerintem pedig egy jó mém inkább vicces és kreatív. Egy egyszerű formátum, amit már az egyiptomia­k is használtak, hiszen mémeket karcoltak fel a piramisok falára – nevetett Dombi, aki azonban úgy gondolja, ő nem eléggé megosztó ahhoz, hogy sok mém készüljön róla. – Engem nem lehet egy képben kifejezni. Jellemzően ezekkel az alkotásokk­al a készítő gyors hatást akart elérni, röhögést, szeretetet, talán egy kis utálkozást. Szerencsér­e engem sokan szeretnek, de nem annyira sokan, hogy ezzel egyenes arányosan az utálóim is sokan legyenek, így kimaradtam eddig. De a műsorban én magamról azért készítek párat.

Dombi elárulta, nem véletlen, hogy mostanában nem vállalt tévéműsoro­kat.

– Ma már mindenre castingot hirdetnek, amelyeken már nem akarok részt venni, részben mert olykor olyan emberek közül választják ki, akit keresnek, akik közül nem érdem elsőnek lenni. A Mém over egy évek óta fejlesztet­t ötlet, amelynek a pilot adásában már részt vettem, így amikor felkértek, szívesen mondtam igent – árulta el Dombóvári István.

 ?? ?? Házigazda
Dombóvári István humorista egy új vetélkedő, a Mém over műsorvezet­ője lesz
Házigazda Dombóvári István humorista egy új vetélkedő, a Mém over műsorvezet­ője lesz

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary