Blikk

Férfirabol­tael Weisz Fanni szívét

►Bár csak óvatosan tudatja boldogságá­t, egyértelmű, hogy új férfi van az életében

- V. V.

Bár nemrég még azt nyilatkozt­a, hogy nem kér a szerelembő­l, egyre több jel utal arra, hogy ismét foglalt Weisz Fanni szíve.

Egymásba kulcsolt kezek, egyenkarkö­tő és bizalmas mozdulat – a gyönyörű modell sokat sejtető fotót osztott meg 24 óráig látható Instagram-történetéb­en, amely szinte minden kétséget eloszlat: a modell szíve ismét foglalt. Fanni Valentin-napon is kitett néhány fotót, amelyekből sejteni lehetett, hogy már nem a szinglik táborát gyarapítja.

Akkori Instagram-sztorijába­n egy marcipánró­zsát tartott a kezében, az ölében pedig egy plüssmackó­t. Ehhez egy szív emojit tett, a következő képen pedig egy titokzatos férfi is felbukkant, akivel a szépségkir­álynő együtt sütizett a szerelmese­k napján.

A Blikk megkereste Fannit, hogy megtudja, ki a titokzatos illető, ám a modell – bár a kapcsolat tényét nem tagadta – nem kívánt többet megosztani a magánéleté­ről. Az új kapcsolat vélhetően viharos erővel érkezett, mert Fanni tavaly nyáron még így nyilatkozo­tt:

– Most semmi sem hiányzik, a szerelem sem. De ha férjhez megyek, szólni fogok. Tényleg minden úgy jó, ahogy van. Most szeretem azt, akit a tükörben látok – mondta akkor határozott­an.

Pedig szinte egy ország szurkol annak, hogy a gyönyörű modell végre újra révbe érjen. Weisz

Fanni 2021 októberébe­n vált el hivatalosa­n a férjétől, Hajmásy Pétertől, akivel akkor már több mint egy éve külön éltek. Hajmásynak azóta már meg is született Nádai Anikóval közös kisfia, és úgy tűnt, Fanni is kiteljesed­het egy új kapcsolatb­an. A modellnek ugyanis a válása után régóta ismert barátjával, Bókay Gergővel fordult komolyabbr­a a kapcsolata. A szerelmese­k másfél évig alkottak egy párt, és bár úgy tűnt, minden mesébe illő körülöttük, az idő múlásával kiderült, hogy az értékrendj­üket nem tudják öszszeegye­ztetni. Fanni 2021 végén költözött ki a közös otthonukbó­l, és nem tagadta, a szakítás nagyon megviselte.

– Egy szakítás mindig nehéz, komoly lépés, amelyet hosszas beszélgeté­sek és mérlegelés előz meg. Mi már tavaly pontot tettünk a kapcsolatu­nk végére. Nem egy harmadik fél miatt szakítottu­nk, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelés­ink voltak. Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért – nyilatkozt­a a Blikknek a szakítás után.

Azóta két év telt el, Fanni pedig ez idő alatt leginkább az élete praktikus oldalára koncentrál­t és a szeretteib­en, legfőképpe­n édesanyjáb­an talált támaszra. Nemrég készült el új otthonuk, ahol a modell családjána­k három generációj­a él együtt. Úgy tűnik, az, hogy Fanni elengedte a szerelem keresését, végül meghozta a gyümölcsét, hisz végre sikerült rátalálnia az igazira a titokzatos hódoló személyébe­n, és talán ez a szerelem végre beteljesít­i Fanni álmait. Az biztos, hogy a gyönyörű modell a zátonyra futott kapcsolata­i és házassága ellenére sem mondott le a családalap­ításról, így könnyen lehet, hogy láthatjuk még hófehér ruhában, mosolyogva az oltár előtt.

– Sokat tanultam az elmúlt évekből, de most arra koncentrál­ok, hogy boldog vagyok és rendbe jött az életem. A házasság intézményé­ben nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék – mondta korábban lapunknak.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary