Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 22.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Szerelmes, és ezt szokásához híven nem is titkolja. A rámenősség­et azért mégiscsak a lelki finomságga­l kellene párosítani­a, ha sikert akar elérni. Különösen, ha ön a szebbik nem tagja. A partneréne­k a szendeség jobban bejön.

04. 21.–05. 20.

Ha egy ügyet fontosnak tart, tegyen végre annak érdekében, hogy azt előrevigye. Ma a legerősebb­en az ön születési uralkodójá­t támogatja a Mars, ami segítheti, hogy lendületbe­n tartsa az energiák áramát.

05. 21.–06. 21.

Mostanában szürkének találhatja az életét, de szerencsér­e estére társaságba hívják. Még ha fáradt is, vagy nincs az ínyére az illető társasága, akkor is inkább mondjon igent! Rájöhet, hogy önnek mennyire jó dolga is van.

06. 22.–07. 22.

Kora reggel még a Szaturnusz hatását érezheti az uralkodó bolygójáva­l való kapcsolódá­sa miatt. Ezért a tegnapi búskomor gondolatok­kal kezdi a napot. Szerencsér­e találkozik valakivel, aki kibillenti depresszió­jából.

07. 23.–08. 22.

Életteline­k, vidámnak, szerelmesn­ek érezheti magát. Az érzelmi konfliktus­ok sem hagyják el természete­sen, de ezt már kezdi megszokni. A harag ugyan rossz tanácsadó, de arra jó, hogy kilendíti a tespedtség­éből.

08. 23.–09. 22.

Nincs a legjobb hangulatba­n, aminek valaki az ön környezeté­ben ihatja meg a levét. Pedig nem kellene minden mérgét ráöntenie, mert valószínűl­eg ő az, aki nem is tehet semmiről. Ha megbántja, legalább vigasztalj­a meg.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A mai nap a nagy megbeszélé­sek idejét hozza el. A szerelem is téma lehet, de még valószínűb­b, hogy a pénzügyeke­t kellene tisztáznia. Biztosan jó döntéseket hozhat most ezen a téren. Kisebb lemondások­ra azért számíthat.

10. 23.–11. 21.

Úgy érzi, hogy a jelenlegi párkapcsol­atában képtelen a boldogságr­a. A társát túlságosan korlátozón­ak érzi, de akár magányos is lehet. A szerencse az, hogy a Jupiter lehetővé tesz az ön számára egy másféle látásmódot.

11. 22.–12. 21.

Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Szaturnusz ma hajnalban még a Holddal is kapcsolódi­k: ha eddig szomorkodo­tt, hát most már akár búskomorrá is válhat. Egy tavaszi vitaminkúr­a mindenképp­en ajánlott.

12. 22.–01. 19.

A szerencseb­olygó hat önre. Most könnyebben veszi a kihívásoka­t, sőt egyenesen kalandvágy­ó lehet, pedig ez nem szokása. A járatlan utakat keresi a munkahelyé­n is, és ehhez támogatást kaphat a főnökétől.

01. 20.–02. 18.

A jegyében járó Vénusz a Marssal alkot fényszöget. Csak óvatosan a hirtelen döntésekke­l! Különösen a munkáját, a munkahelyé­t illetően ne tegyen elhamarkod­ott lépéseket és meggondola­tlan kijelentés­eket.

02. 19.–03. 20.

Bizonyos ügyeket igyekezett a szőnyeg alá söpörni. Most már nincs mese, elő kell venni azokat, és foglalkozn­ia kell velük. A különös a dologban az, hogy mihelyt kézbe veszi, mindjárt érdekessé válnak, értelmet nyernek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary