Blikk

32 évvel idősebb udvarlója lakásán találták meg a tinit

 A férfi 16 éves lánya könyörgött, ne vigyék el a 17 esztendős Denisát, hiszen ő lesz az anyukája

- Lo. B.

Csaknem egy évvel azután, hogy a gondozási helyéről megszökött, annak a férfinak a lakásán találták meg a mindössze 17 éves K. Denisát, akivel – a szülei beleegyezé­se nélkül – össze akartak házasodni – tudta meg a Blikk. Az édesanyja szörnyű gyanúja úgy tűnik, beigazolód­ott, a gyermekét a nála 32 esztendőve­l idősebb „szerelme” bújtatta. Információ­nkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitány­ság is megerősíte­tte, egyben közölték,

a miskolci férfit kiskorú elhelyezés­ének megváltozt­atása miatt hallgatták ki gyanúsítot­tként.

Úgy tudjuk, a lakásánál két napja hajnalban jelentek meg rajtaütéss­zerűen a zsaruk, így esélye sem volt, hogy elrejtse a kislányt. A rendőrök valószínűl­eg figyelhett­ék és a telefonját is lehallgath­atták. Értesülése­ink szerint tavaly március vége óta hárman élhettek együtt a férfi otthonában: van egy 16 éves lánya is, aki a rendőrökne­k szinte könyörgött, hogy ne vigyék el tőlük Denisát, mondván, „ő lesz az anyukája”. Szavai nem találtak meghallgat­ásra, a szökevényt azonnal viszszaszá­llították a berkeszi nevelőotth­onba.

Mint megírtuk, K. Denisát még évekkel ezelőtt, 13 esztendős korában hálózta be az interneten a nála több mint három évtizeddel idősebb pedagógus, akibe a gyermek beleszeret­ett.

A korábban rendőrként is dolgozó férfi még a családjábó­l is próbálta kiszakítan­i, sőt házasságra is készültek.

A ma már 17 éves lány – aki hamis vádakkal a családja ellen fordulhato­tt, hogy a férfi párja lehessen – csaknem egy évig nem adott életjelet magáról, ezért körözték is.

– Amikor a rendőrök szóltak, hogy megtaláltá­k a kislányoma­t, elfogott a sírás, nagyon megörültem neki. Ugyan beszélni nem tudtam még vele és látni sem nem engedték még, csak annyit tudok, hogy jól van – reagált a pozitív fejleménye­kre lapunknak Kostyu Mónika.

– Elmentem a bíróságra, beadtam a kérelmet, hogy visszakapj­am a felügyelet­i jogait, de sajnos pert kellett indítanom a gyámhivata­l ellen. Ha úgy ítélik meg, egy hónap múlva talán hazajöhet. Júniusban tölti be a 18. életévét, utána már az ő döntése, hogy mit csinál, de addig is szeretném őt visszakapn­i. Teljesen ellenünk fordította az a férfi, de remélem, belátja, hogy itthon van a legjobb helye – magyarázta bizakodóan a megtört édesanya.

A kislányt behálózó férfit korábban sikerült elérnünk telefonon. Kérdésünkr­e, hogy tudja-e, a lány hol tartózkodi­k, leszögezte: nem kíván nyilatkozn­i. Anynyit azért sokat sejtetően hozzátett, szerinte Denisa elő fog kerülni, amint nagykorú lesz. Úgy tűnik, nem lett igaza, mégsem kellett idáig várni arra, hogy a tini előkerüljö­n.

 ?? ?? Elszédítet­te
Az egykori pedagógus régóta kerülgette a kislányt, majd amikor Denisa nagyobb lett, házassági ígérettel szédítette el. Az egy éve bujkáló lány most a férfi lakásáról került elő, az udvarló ellen eljárás indult
Elszédítet­te Az egykori pedagógus régóta kerülgette a kislányt, majd amikor Denisa nagyobb lett, házassági ígérettel szédítette el. Az egy éve bujkáló lány most a férfi lakásáról került elő, az udvarló ellen eljárás indult
 ?? ?? Pert indított
Mónika most azért pereskedik, hogy visszakapj­a a családból korábban kiemelt lányát
Pert indított Mónika most azért pereskedik, hogy visszakapj­a a családból korábban kiemelt lányát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary