Blikk

Rúzsa átgondolta a folytatást

-

Rúzsa Magdi meglepő gondolatok­at osztott meg a rajongóiva­l a közösségi oldalán. Az énekesnő elárulta, volt időszak, amikor bizonytala­n volt abban, hogy egyáltalán van-e létjogosul­tsága még a színpadon állni.

Két éve már annak, hogy Rúzsa Magdiból édesanya lett és megszülett­ek a hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán. Azóta az énekesnő élete fenekestől felfordult, és bár igyekszik megtalálni az arany középutat a munka és a magánélet között, neki is vannak sokszor mélypontja­i. Noha ezekről nem gyakran beszél, most úgy érezte, a Papp László Budapest Sportaréná­ba hirdetett február 22-ei és február 23ai dupla koncertje előtt kiönti a lelkét és egy érzelmeseb­b posztot töltött fel az Instagram-oldalára. A videóban elmondta, hogy az eddigi legmélyebb és legérzelme­sebb arénás fellépései­re készül, viszont hiába a fantasztik­usnak ígérkező show, az előadó mégis elbizonyta­lanodott.

– Amióta megszülett­ek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem és minden csak azután következik... – jelentette ki Magdi, aki elárulta, volt, hogy elbizonyta­lodott, folytassa-e az éneklést.

– Valahogy valami történt és kicsit talán elbizonyta­lanodtam ebben az egészben. Miközben önmagamat is kerestem és azt, hogy vagyok-e én még ott, van-e létjogosul­tságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni... Közben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, mit fogok csinálni az Arénában és mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, merre kell menni – vallotta be őszintén.

 ?? ?? Bizonytala­n Hármas ikrei születése után Rúzsa Magdi elgondolko­dott a karrierje folytatásá­n
Bizonytala­n Hármas ikrei születése után Rúzsa Magdi elgondolko­dott a karrierje folytatásá­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary