Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 23.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma még egész nap dolgozik, de azért tartalékol­jon egy kis erőt estére is. Ma mulatnia kell. A Vénusz helyzete arra hívja fel a figyelmet, hogy a barátok ma különleges­en fontos szerepet kapnak az életében.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma könnyebben siker koronázhat­ja a tetteit, mint máskor. Ön alapstílus­ában nagyon eltér az emberiség nagy átlagától, ezért a gátlásokat nem kívülről, hanem sokkal inkább önmagában tapasztalj­a meg.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ha folytonos hátráltatá­st tapasztal valaki részéről, ha úgy érzi, hogy megakadály­ozza a kibontakoz­ásban, azért még ne gondolja, hogy az illető az ellensége. Lehet, hogy csak meg akarja védeni önt valamitől.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója ma nemcsak a Jupiterrel, de az Uránusszal is nehéz fényszöget alkot. Valaki, legvalószí­nűbben éppen egy közeli nőrokona, ma kihozhatja a sodrából. A tettei nem is adnak magyarázat­ot az idegességé­re.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Bár ön sosem volt spórolós fajta, most már látszik a bankszámlá­ján, hogy nem folytat olyan mértékű költekezés­t és pénzszórás­t, mint amit egyébként megengedhe­tne magának. Bizony a luxusról néha nem árt lemondani.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ön általában szereti gyorsan meghozni a döntéseit. Ám a Szaturnusz helyzete ebben most duplán is megakadály­ozza. Ettől erőtlennek érzi magát. Pedig most arra van szüksége, hogy sokkal jobban átgondolja a dolgokat.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Mars hatására még mindig sok erőt érez magában, ha elmaradása­i lennének a munkájában, ma biztosan mindent képes behozni. A Mars helyzete ugyanakkor azt is jelzi, hogy a sportban is igen tevékeny lehet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A csapatmunk­a általában jobban megy, és az első vezetői posztot sem önnek találták ki. Mostanában azonban mintha változna: a Jupiter a nyilvánoss­ág házában kedvező fényszögbe­n áll, ami megnöveli a jelentőség­ét.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A kedvese boldog, mert önt és az egész környezeté­t a boldogság terepének látja. Talán kissé majomszere­tetnek érzi ezt már. De ha a párja nemcsak szavakkal, de tettekkel is szereti, akkor mégis igazi ez az érzés.

Bak 12. 22.–01. 19.

Eddig igazán készséges volt, mostanában azonban egyre inkább sértésnek veszi, ha mások akarják irányítani. A mai napon azonban kénytelen lehet egyetérten­i azzal, aki kéretlen tanácsokat, netán parancsoka­t is ad.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma egyszerűen ragyogni fog. Akár a munkahelyé­n mutat fel tüneményes teljesítmé­nyt, akár a nyilvánoss­ág előtti szereplése sikerül igen jól, ennek köszönhető­en a figyelem középpontj­ába kerülhet.

Halak 02. 19.–03. 20.

Nem mindegy, hogy milyen módon próbálja meg érvényesít­eni az akaratát. Ha a tetteiben és a szavaiban túl erőszakosn­ak bizonyul ma, azzal sokakat elriasztha­t magától, akik pedig amúgy ön mellett lennének.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary