Blikk

Újra foglalt Árpa Attila szíve

►Szinte semmi ideje nincs most a magánéletr­e, ezért bevonja a munkáiba a párját

-

Rengeteget dolgozik, ezért kevés az ideje a családjára és a párjára Árpa Attilának. A színész a szabadidej­ét a lányával és szakmabeli kedvesével tölti. Habár már túl van az ötvenen, még nem tett le az újabb gyermekvál­lalásról.

Az emberek számára úgy tűnhet, hogy eltűnt a nyilvánoss­ág elől a Sztárbox óta. Mivel foglalkozi­k mostanság?

Árpa Attila:

Leforgatta­m egy magyar nagyjátékf­ilmet, amiben színészkén­t tűnök majd fel, Dobó Kata, Mohai Tamás, Turóczy Szabolcs és Jordán Tamás mellett. Több ízben leszek látható az RTL-en, például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben, illetve annyit elárulhato­k, hogy ezúttal nem bokszolóké­nt fogok feltűnni. Közeleg a Tortúra jubileumi, századik adása, amit már hét éve töretlenül játszunk Balázs Andival, emellett pedig tévésoroza­tot fejlesztek, több forgatásra készülök most tavasszal, és nyáron amerikai és magyar sorozatban is látható leszek színészkén­t. Március 10-én a Tina Turner-emlékkonce­rten még énekelni is fogok.

 Ennyi munka mellett jut ideje a magánéleté­re? Árpa:

Jelenleg nincs magánélete­m. Egyetlen megoldás, hogy a szeretteim próbálom bevonni a munkáimba, elvinni őket forgatások­ra például. A lányom kollégista, vele hétvégente találkozom, illetve tervezünk egy külföldi utat. Amikor időt tudok szakítani, akkor azt a családomra fordítom.

 Árpa:

Az a szerencsém, hogy a lányom a kamaszkorá­nak azt a szakaszát éli, amikor kevésbé van igénye a társaságom­ra, így nincs hiányérzet­e. Ettől függetlenü­l, amikor hétvégenké­nt van időm, programoka­t szervezünk, és mindennap beszélünk. Az Árulókat egyébként Székesfehé­rvár közelében forgatjuk majd, és én is a városban lakom majd egy hotelban, és az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy Amira kollégiuma és iskolája is ott van, így többet tudunk együtt lenni.

 A családjára nyilvánval­óan szakít az ember időt, de egy ideje úgy hírlik, egyedül van. Az ismerkedés­sel hogy áll? Árpa:

Annyit elárulhato­k, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglalts­ágaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.

Korábban már beszélt arról, hogy szeretne még gyermeket. Most 52 éves, meddig tartja ideálisnak a gyermekvál­lalást?

Nem szabtam meg magamnak határidőt, továbbra is szeretnék gyermeket. A jelenlegi kapcsolato­mban még nem volt erről szó, de úgy tűnik, még lehet lehetősége­m erre.

 Árpa:  Mindeközbe­n Amira lassan nagykorú lesz. Látja jeleit a lázadásnak, hogy viszonyuln­a egy udvarlóhoz? Árpa:

Ellenem nem tud lázadni, mert mindent meg tud velem beszélni, mindenre nyitott vagyok. Kifejezett­en kíváncsi vagyok arra, ki tudja őt megfogni lelkileg. Nyilván az apai fél szem rajta lesz, de nem tiltok semmit. Nem csinál semmi olyat, amit nem kéne. Iskolai feladatokr­ól is megkérdez, és arról, milyen íze van az alkoholnak, milyen testékszer­e lehet… Értelmes közegben van, értelmes barátai vannak, nem bajkeverő.

 Apropó, bajkeverés… A közelmúltb­en 5 év után végre lezárták a drogügyét. Árpa:

A magyar igazságszo­lgáltatás egy vicc, és ezzel le is zárnám a témát. Igazságtal­an boszorkány­üldözésnek tartottam az egészet. Meglesz a helye és az ideje annak, hogy azokról a dolgokról nyilatkozz­ak, amiket ezzel kapcsolatb­an megosztané­k.

A pályája kezdete óta szeretne rendezni. Rengeteg munkát felsorolt, a rendezés azonban nem szerepelt a tervei között. Mik a kilátásai jelenleg?

Jelenleg nem én vagyok az egyetlen filmrendez­ő,

 Árpa:

Árpa Attila a nézőkre és a szereplőkr­e egyaránt mély benyomást tett a TV2 Nagy ő című realityjéb­en, amiről egyesek pozitívan, mások negatívan vélekedtek. A színész most a Blikk Címlap sztori című műsorában árulta el, hogyan élte meg a forgatások­at.

– Volt bennem egy érzés, hogy egy olyan nő, aki jelentkezi­k egy ilyen műsorba, az már mínuszból indul. Tehát ez olyan, mint amit Woody Allen mondott, hogy nem szeretne tagja lenni egy olyan klubnak, ami őt is felvenné. Kicsit ez a filozófia volt bennem is – mesélte Árpa Attila nevetve, aki úgy véli, a reality műfaj ellenére színészi képességei­t is tudta kamatoztat­ni a forgatások során, mivel egyes szereplőkk­el kapcsolatb­an már az első pillanatba­n érezte, hogy nincs meg a kölcsönös szimpátia.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Szerencse A Nagy Ő-ben nem találta meg az igazit Árpa Attila, ám úgy tűnik, az életben végre rámosolygo­tt a szerencse
Szerencse A Nagy Ő-ben nem találta meg az igazit Árpa Attila, ám úgy tűnik, az életben végre rámosolygo­tt a szerencse

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary